Få hytten i den designutførelsen du ønsker

Vi tilbyr våre hytter i 3 ulike design, slik at du kan få det akkurat som du vil. Hyttene bygges på samme måte, men stilsettes med stolper, listverk, terrassespiler iht. designpakke for å skape den riktige helheten og uttrykket Buen er så kjent for. All design er ekte håndverk - laget i Telemark
Tradisjonsrikt design som gir et enkelt men påkostet uttrykk. Her signaliseres Buen design og høy kvalitet til fornuftige priser. Mange nydelige detaljer. Populærdesignet fra BuenGruppen finnes på alle fjelldestinasjoner og er å finne på våre mest solte modeller.
Selve merkevaren av fjellhyttene fra Buen. Lange byggetradisjoner fra Norge er lagt inn i Eksklusiv designet. Dette er hytter som tilbyr et eksklusivt utseende og utrolig rike detaljer. Det skal være synlig at man har valgt en Eksklusiv-hytte fra BuenGruppen.
Trendy og rent utseende uten preg av tradisjonell hyttedekor. Mindre særpreg, noe som gjør den tidløs og enkel å tilpasse alle stilarter. REN design passer i alle hyttefelt, også lang kysten.