Om Buen Gruppen

Vår kundelovnad

Vi skal levere «hyttedrømmen» til alle de som ønsker seg et fristed for seg og sine nærmeste.

Vi skal levere høy kvalitet til en pris som kundene vil betale. Kundene skal kjenne oss som en partner som bidrar med et sted de vil trives, og som de er stolte av å vise frem.

God kompetanse, god gjennomføring og riktige produkter skal gi vår kunder varige verdier, og sikre at Buen Gruppen blir en langsiktig partner.

Merkevaren av
fjellhyttene i Norge

Buen er selve merkevaren av fjellhytter i Norge. Den opprinnelige Buen stilen ble skapt av Asbjørn Buen og de kjente Buen hyttene har vært en sterk merkevare i nærmere 50 år. Vårt hovedkontor ligger fortsatt i Telemark hvor det hele startet.

BuenGruppen leverer både byggesett og nøkkelferdige hytter og fritidsboliger. Vi hjelper våre kunder med byggesøknader, prosjektering, og oppføring av byggene. Våre kunder stiller stadig nye krav til prosjektene. Trendene skifter og vi arbeider med utvikling av stadig nye modeller for å kunne tilfredsstille ønskene.

Gjennom vår salgskjede BuenPartner, som er etablert med kontorer over store deler av landet, kan du som kunde finne en lokal partner som tar deg gjennom den viktige prosessen det er å kjøpe hytte/fritidsbolig. Dette er vår nye katalog. Her vil du finne noen av våre mest bygde hyttemodeller og litt inspirasjon.

Vennlig hilsen oss i BuenGruppen

 

Fra venstre: Argo Saul, styreleder fabrikk – Arne Moen, hovedaksjonær og selger – Gunnar Aarhus, daglig leder

Original kvalitet

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK10 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design.

Vi har lang erfaring på å levere hytter som tåler vårt tøffe klima, aktiv bruk og som utstråler tradisjoner i moderne og eksklusiv utførelse. Konstruksjonsdelen av hyttene produseres hos Nordic Houses OÜ, vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester med mer leveres fra vår egen produksjon i Telemark. Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger. Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd som i våre langt mer kostbare modeller. Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.

Buen hyttene er en anerkjent merkevare – og slik skal det være i mange år til.

Sett særpreg på bygget ditt

Drømmene er
individualistiske

Fra naturen er vi forskjellige, har ulike behov, og ønsker å skille oss ut på en slik måte at noen legger merke til oss. Samtidig er det slik at vi også har behov for en tilhørighet til et fellesskap via en del kjennetegn. Slik er det også når det gjelder våre valg av hytter og boliger.

Spill ut individualismen
innenfor sikre rammer

Samtidig har vi laget modeller der du kan velge å individualisere mye mer, men fortsatt innenfor vélprøvde rammer.

Vi kjenner lover og forskrifter og vil gi deg gode råd om hvordan du kan kombinere din individualisme med standarder for en bedre hytteopplevelse.

Standardisering gir trygghet
og lavere pris

Hos BuenGruppen kan du finne denne unike kombinasjonen av konformitet og individualisme. Vi gir deg muligheten til å velge mellom standardmodeller, standardmodeller med tilpasning, eller modellserier der du bestemmer det meste selv. Se gjennom våre modell-serier øverst på nettsiden.

Hvorfor legger vi vekt på standarder? For oss er det viktig at du som kunde får en best mulig hytteopplevelse. Vi vil derfor gi deg løsninger som er gode, velprøvde og som gjentas så ofte at vi kan produsere dem for deg til en lavere pris. Derfor bygger våre hyttemodeller på en stor grad av standardisering.