REINSHOMMEN II

VILT & VAKKERT - ØVERST PÅ KNABEN

KNABENS ØVERSTE HYTTEFELT

 

Dette er en unik sjanse til å sikre seg de flotteste hyttetomtene som er å oppdrive inne på Kvinesdalsheiene og Setesdal/Sirdal. Reinshommen Hyttegrend ligger helt i grenselandet for hva Fylkesmannen tillater av hyttebygging – nå er de aller siste tomtene byggeklare. Tett på fjellet, panorama utsikt og med kjørevei helt til hyttedøra.

TOMTE- OG SALGSOVERSIKT

KUN 3 FJELLTOMTER IGJEN!

 

Reinshommen har en fantastisk beliggenhet med sol hele dagen, og utsikt direkte mot syd. Alpinanlegget er ikke langt unna. Drømmetomter på ca. 700 meter over havet, og opptil 1000 meter høyde på fjellene som omkranser den gamle gruvebyen, Knaben.

På sommer og høst frister de merkede turløypene til flotte turer innover fjellet. Flotte muligheter for både bading og fisking. Muligheter for fiske, og for de jaktlystne er det også muligheter for leie av terreng. Fauna og dyreliv er rikt i Knabeheiene, og elg, hjort, rådyr, skogsfugl og rype er hyppige innslag i skogen og på høyfjellet. Det er i tillegg mye bær.

BELIGGENHET

Kun to og en halv times kjøring fra både Stavanger (via Tonstad) og Kristiansand (via Kvinesdal). Fra Lister regionen kjører de fleste på ca . en og en halv time. Alpinanlegg med tre nedfarter, og over 40 km med oppkjørte langrennsløyper.Disse starter i hyttefeltet, og går innover fjellet. Helt til Åseral for de som er sprekest.  

.

Reinshommen II - Knaben

Kontakt meg for Reinshommen hytteprat

Svein Tore Overå, salgsleder Knaben

Jeg kan nås på mobil 478 90 009 eller sveintore@simonsande.no

Jeg svarer også på enkle spørsmål

8 + 4 =

Relaterte annonser… (kommer)