HARTEVASSTRONNI | HOVDEN

Vilt & vakkert i et av Norges flotteste hytteområder

HOVDENS NYE HYTTEFELT
 

HARTEVASSTRONNI er et av de nye hyttegrendene oppe på magiske Hovden – et av Norges flotteste hytteområder for fritidsaktiviteter hele året. Sommeren er uendelige vidder og vinteren byr på noen av de flotteste bakkene og løypene i hele landet. Rogalendinger og Agderfolket elsker denne destinasjonen og Bykle kommune er en av foregangskommunene i utviklingen av slike destinasjoner. Mye flott arkitektur, strålende hoteller og et flott sentrum er resultatet sammen med et helt unikt Badeland. Destinasjonen kan bare beskrives med ett ord – Premium!

TOMTE- OG SALGSOVERSIKT

MANGE MULIGHETER

Nå har vi i Simon Sande fått mulighetene til å utvikle og markedsføre et svært solrikt område, fantastisk utsikt over fjellvannet og vendt sør- sør-vest – lett tilgjengelig fra og til Hovden – HARTEVASSTRONNI. Her har vi mange fritidseiendommer og det kan fritt plukkes i vårt unike modellutvalg av fabelaktige fjellhytter. Vi bygger raskt og gjør at fjelleventyret ikke er langt unna og til svært konkurransedyktige priser. Velg blant en av våre over hundre hyttemodeller, eller bygg ditt eget hyttetun, snekkerferdig fra kun 1.990.000,- + tomt (som koster fra kr. 1 mill.) Vi bygger gjerne tradisjonelt eller moderne, solide trehytter og gjerne laft. Våre medarbeidere tar deg gjerne til det nye HARTEVASSTRONNI og en av landets flotteste hyttedestinasjoner.

BELIGGENHET

Like før Hovden ved Hartevann ligger Hartevasstronni med nydelig utsikt over vannet og fjellene i vest. 
Gode solforhold og utsikt. Kort vei til sentrum og Hartevann som gir mulighet til å komme seg rett over i  lysløypene i Otrosåsen. Hartevann har også bademuligheter med utleie av kanoer, båter etc.

Kontakt meg for Hartevasstronni hytteprat

Svein Tore Overå, salgsleder Hovden

Jeg kan nås på mobil 478 90 009 eller sveintore@simonsande.no

Jeg svarer også på enkle spørsmål

9 + 1 =

Relaterte annonser…