presenterer FUSA PANORAMA

4 solgt!

«Vi bygger ikke bare hytter,
vi oppfyller drømmer!»

Vi skal levere «hyttedrømmen» til alle de som ønsker seg et fristed for seg og sine nærmeste.

Vi skal levere høy kvalitet til en pris som kundene vil betale. Kundene skal kjenne oss som en partner som bidrar med et sted de vil trives, og som de er stolte av å vise frem.

God kompetanse, god gjennomføring og riktige produkter skal gi våre kunder varige verdier, og sikre at BuenGruppen blir en
langsiktig partner.

Velkommen til Hafskor, Eikelandsosen

I umiddelbar nærhet til fjorden og med skog og fjell som bakteppe, finner du Fusa Panorama.

I samarbeid med Hordaland Eiendomsutvikling As, startet Buen Partner Vest senhøsten 2017 med grunnarbeid og infrastruktur for 12 nye tomter. Allerede før årsskiftet og før vi startet markedsføringen av feltet signerte vi de første hyttene.

La oss realisere din hyttedrøm!

Tomtene

Første byggetrinn innbefatter 10 tomter (1 – 10). Terrenget er skrånende, slik at samtlige tomter vil ha flott sjøutsikt og gode solforhold. Byggetrinn 2 består av 2 tomter (11 og 12). Disse er klare for salg, og vil være klare for bygging i løpet av vinteren 2018/2019.

Hyttene

Buen Partner Vest forhandler BUEN hytter i Hordaland og Sogn & Fjordane. Vi har et stort utvalg av hyttemodeller som kan tilpasses til kundens ønsker og behov. Modellene i denne brosjyren er således et utgangspunkt og en anbefaling som er tilpasset tomtefeltet.

Naustområde

Naustområdet er under detaljregulering, og vi forventer oppstart bygging av naustbygg ca. sommer 2020. Her vil det være mulig å kjøpe seg en sjøbod for lagring og opplag av båt.

BUEN Compact S

I vår oppgraderte BUEN Panorama-serie lanserer vi nå en NYHET for det norske markedet. Dette er en kompakt hytte med meget moderne arkitektur, tilpasset tomter med gode utsiktsforhold og kunder med store krav til plassutnyttelse.
Dette hyttekonseptet er basert på moduler som kan settes i sammen. Man starter med hovedmodulen, legger så til et
overbygget inngangsparti med bod (som på bildet), og kobler evt. på en carport til slutt. Videre kan man bygge ut med små mini moduler som kan inneholde sov/bad, badstue/sauna, TVstue eller hva man ønsker.

BUEN Compact S leveres med:

 • Kjøkken- og baderomsinnredning
 • Eikeparkett
 • Ubehandlet panel på vegg og i tak
 • Gulvmontert toalett og dusjkabinett
 • Fabrikkmalte dører, vinduer og lister
 • Vannledninger som rør-i-rørsystem
 • Flis i entre med varmekabler
 • Flislagt gulv på bad med varmekabler
 • Varmekabler i stue og kjøkken

Største lengde: 17,5 meter
Største bredde: 5,5 meter
BYA: 92m2
BRA: 61m2

Pris: Fra kr. 3.300.000,-*

*(Prisen inkluderer nøkkelferdig hytte (hovedmodul m/inngangsparti og utebod), på støpt plate, tomt og grunnarbeid.)

BUEN Skårungen

Skårungen har overbygd inngangsparti med inngang til bod og entré. Praktisk entré, 3 soverom, bad og bod. Bod kan evt. gjøres om til f.eks. vaskerom. Åpen og romslig stue/kjøkken løsning God plass til spisebord. Utgang til terrasse. Kryphems over sov- og baderom som er veldig populært for de små.

BUEN Skårungen leveres med:

 • Kjøkken- og baderomsinnredning
 • Eikeparkett
 • Gulvmontert toalett og dusjkabinett
 • Ubehandlet panel på vegger og i tak
 • Fabrikkmalte dører, vinduer og lister
 • Peisovn med stålpipe
 • Vannledninger som rør-i-rørsystem
 • Flis i entre med varmekabler
 • Flislagt gulv på bad med varmekabler

Største lengde: 17,8 meter
Største bredde: 10,8 meter
BYA: 108m2
BRA: 95m2

Pris: Fra kr. 3.190.000,-*

*(Prisen inkluderer nøkkelferdig hytte på ringmur med bjelkelag, tomt og grunnarbeid.)

Om området

Tomtene ligger i skrånende terreng, sørvendt, solrike, og med flott utsikt til Eikelandsfjorden, Fusafjorden og Bjørnefjorden. Alle hyttene her vil få fantastisk utsikt og optimale solforhold. Midsommers går solen ned kl 22.15. En liten spasertur på 5 minutter, og du står på en flott strand. Her er det bademuligheter, når temperaturen tillater det. I Hålandsdalen er det et populært område for friluftsliv hele året, med jakt, turterreng og preparerte skiløyper. I Skogseidvannet, som ligger kun 10 minutter unna med bil, finner du et eventyrlig fiske, som tiltrekker seg fisketurister fra hele landet. Sjøen byr på fiske- og teinefangst. Nyt dine egenfangede krabber på terrassen med et glass hvitvin i solnedgangen. Ren idyll.

Veibeskrivelse

Ganske nøyaktig 1 times kjøring fra Bergen sentrum til hyttefeltet. Kjør til Tysse i Samnanger og ta av til høyre mot Eikelandsosen. Før tunnelen inn mot Eikelandsosen tar du av til høyre mot Hafskor. Hyttefeltet ligger da ned mot sjø på høyre side av veien.

Havet

Jeg må se havet.
Jeg elsker fjellene,
Og trives i skogen,
Men jeg må se havet

(ukjent forfatter)
Foto: Kjell Øijorden

På Hafskor er du i umiddelbar nærhet til både fjell, skog og fjorden. Her ligger alt til rette for å skape din egen hyttedrøm. Du velger tomt og hytte, deretter tar vi over og ordner med byggesøknad, grunnarbeider og til slutt en nøkkelferdig hytte som du og dine kan nyte i fred og ro.

Lykke til med ditt hytteprosjekt!
Med vennlig hilsen Buen Partner Vest

Thor-Arne Fagervold

Mobil: 450 450 11
E-mail: thor-arne@buenpartnervest.no