Nyhet! Buen Høgtind. Nøkkelferdig med opparbeidet panoramatomt inkl.


Beliggenhet

Tomta har en fantastisk beliggenhet med utsikt mot Vråvatn, Storstraum sluse og mot Roholtfjell.

Vrådal er med sine fasiliteter for både alpint og langrenn, et eldorado for de skiglade. Vrådal Skisenter kan by på mange nedfarter og flere heiser i en lang vintersesong. For mer informasjon om Vrådal Skisenter: se www.alpin.no

Det er ikke bare i vinterhalvåret at området byr på aktiviteter. Kort vei fra hytta finner du golfbane, skatepark, fiskemuligheter, turstier og sykkelløyper.Forøvrig anbefales det å ta en tur til Straand Sommerland. Her er det flotte bademuligheter, lekeanlegg og muligheter for leie av båt/kano.

Generelt

Tomt og opparbeidelse av tomt er inkludert i hytte prisen

Dette er med i tilbudet: 
Høgtind Nøkkelferdig med støpt såle
Torvtak, kjøkken, hvitevarer, komplett bad,vaskerom og hems+++

Adkomst/Tomteforhold

Bø: ca 65 km
Skien: ca 100 km
Kongsberg: ca 130 km
Oslo: ca 210 km
Kristiansand: ca 180 km
Tønsberg: ca 170 km

Gebyr og Avgifter

Tilknytnings avgift EL, Vei, og VA. Kr. 62 500,-
Årlig veiavgift Kr. 6000,-
Kommunale på koblinger Kr. 25 000,-

Innhold

Hyttene vil bli gjort nøkkelferdig og innflytningsklar med unntak av overflatebehandling, som vi har vurdert å overlate til kunde å ta valg på.

Hytten gjøres snekkerferdig utvendig og innvendig. I tillegg leveres Aubo eller Drømme kjøkken inkl. hvitevarer, baderomsinnredning fra Foss og utsyr, pipe og ildsted, flisarbeider der hvor angitt på tegning, komplett elektroinstallasjon iht. punktskjema (fåes på forespørsel). Det er varmekabler i bad og entre. Down light i entre, bad og kjøkken. Det er med ute kran for vann. Komplett torvtak.

Det vil ellers være muligheter for tilpasninger innenfor visse begrensninger, men ta kontakt så kan vi orientere om hvilke mulighter dere har.

Standard

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.  . 

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres hos Nordic Houses OÜ, vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark. 

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger.  Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd som i våre langt mer kostbare modeller.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.

For å se nærmere på standarden som er lagt inn i hytta kan dere ta kontakt med selger for nærmere avtale om visning.


For å se nærmere på standarden som er lagt inn i hytta kan dere ta kontakt med selger for nærmere avtale om visning

Bilder

Prisantydning

Kr. 3 750 000,-

Informasjon

Adresse:

3853 Vrådal

Boligtype: Hytte
Eieform: Eier (Selveier)
Soverom: 4
Primærrom: 82m2

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: )