Branäs – Tiur L 125 kvm – Prosjekterte hytter i Räven og Illern stugby – Flott beliggenhet


Beliggenhet

Prosjektert hytter med topp beliggende med utsikt vestover og øst mot skibakken, meget bra solforhold. Skibakken 50-200 meter fra døra og langrennskiene tar man på seg på hytta.

Prisen i annonsen er inkludert tomt, tilknytningsavgifter og hytte. Hytten er nøkkelferdig og det som vil komme i tillegg er hvitevarer, lamper i tak (alternativt downlight), inventar og eventulet annet tilvalg som f.eks pipe + peisovn.

Modellen som er vist her, er en oppgradert Tiur modell, med overbygget endetarrasse, overbygget ballkong, ekstra terrasser og designstolper fra vår populærserie.

Denne hytten kan enkelt oppgraderes fra 4 til 5 soverom og fra WC til bad i 2.etg. Det er selvsagt plass til garasje på tomten.

Modell Tiur  

1.etg: Stor entre, stue, kjøkken m/spiseplass, stort bad med badstue, hovedsoverom, utvendig bod, og terrasse.

2.etg: 3 soverom, TV-stue, toalett. Mulighet for omgjøring til 1 ekstra soverom og ekstra bad med dusj som tilvalg. 

Fliser på badegulv, hvite fliser i dusj og panel på resterende baderomsvegger. Alloc Lutet Furu høytrykkslaminat på alle resterende gulv. Peisovn og pipe som tilvalg. Italiensk heltre kvalitetskjøkken. Vannboren gulvvarme. Tomt planert og oppfylt med stedlige masser og noe bark.

Byggebeskrivelse og mer informasjon oversendes på forespørsel. Ta kontakt for mer informasjon.

Byggenorm

Alle våre hytter blir bygget med kvaliteter som tilfredsstiller krav for fritidshus. Baderom leveres etter gjeldene våtromsnorm.

Destinasjon

Branäs ligger i Torsby kommune ca 30 minutters kjøring fra grense (Åsnes tollsted / Flisa). Tettsteder som Sysslebäck og Likanës ligger i umiddelbar nærhet og har alle nødvendige fasiliteter. 78 km til Torsby. Tomtene ligger på toppen av skianlegget på destinasjonens mest eksklusive område og med gangavstand til alt.

Branäs er en velutviklet skiresort for hele familien. Totalt 30 nedfarter og 23 heiser, inklusiv gondolbane. Løypene er i alle kategorier og passer for alle fra nybegynner til meget gode skiløpere. Anlegget har skiskole, skiutleie, restauranter med afterski og store barne- og funparkområder. Tomtene ligger fra 50-200 meter fra nærmeste skitrekk, 500 meter til resepsjon, restaurant og dagligvare. Ski inn og ut fra tomteområdet. Destinasjonen har blitt kåret til Sveriges beste barne- og ungdomsdesinasjon 11 år.

Tur/jakt/fiske

I området rundt Branäs er det flotte muligheter for de som ønsker å benytte hytta utenom vintersesongen. Mange flotte fiskevann og et fabelaktig tur og jaktterreng gjør Branäs til et helårsområde. Man kan nyte naturen, plukke bær og se tiurleik på nært hold. Det er også bade- og pandle mulighet i Klarälven og omkringliggende vann. Fine skogsbilveier og stier for sykkelturer.

Snøscooter

Det er opparbeidet og merket utallige snøscooterleder, hvor man lovlig kan kjøre. Her er leder som er tilknyttet de øvrige scooternettet i Sverige, med de mulighet dette gir også for litt lengre turer.

Overtakelse

Byggetid fra signert kontrakt til nøkkelferdig hytte ca 2-12 måneder eller etter avtale.

Tilvalg

Tilvalg etter avtale. Ta kontakt for mer informasjon.

Finansiering

Fryksdalenssparbank i Sysslebäck (i Dalen) kan tilby gunstig finansiering, ta kontakt på 004656447590.

Utleie

Branäs har etablert seg som en av de beste utleie skidestinasjonene i skandinavia. Derfor er det mulighet hvis ønskelig (ikke tvangsutleie) og leie ut sin hytte gjennom Branäsbooking. Vi har levert hytter som i dag er tilnærmet 100 % utleid gjennom sesongen. Utleieprosent varierer pga standard på hytte, hyttetype, plassering og utrustning.

Ved maks tillatt opplåning fra bank (minimal egenkapital) og utleie er det mulighet til å delvis fullfinansiere hytten.

Ta kontakt for mer informasjon.

Oppgjør

En avtale er først bindende i Sverige når en kontrakt er signert. Dette blir utformet av oppgjørs Advokatorna Kjällgren AB i Strømstad.

Ved kontraktsinngåelse skal 10 % av kjøpesummen innbetales. På overtakelsesdag går man igjennom hytten og sjekker alt mot hva som er avtalt i kontrakt. Er man da enige, signeres kjøpebrev som gir eiendomsrett til kjøper, og som er det som utløser utbetalingav resterende kjøpesum.

Omkostninger

Ved kjøp av prosjektert hytte tilkommer stempelavgift til den Svenske stat på 1,5 % av kjøpesummen og 4,25 % når kjøper er firmaregistrert. Registrering av lagfart (skjøte) 875 Nok. Omkostninger søknad om lagfart ca 2.000 Sek

Tinglysingsgebyr for pantedokument 2 % av pantebeløpet (om man velger å ta pant i hytten i Sverige). Attestgebyr 202 Nok.

Det tas forbehold om øking i offentlige gebyrer.

Utbygger

Hyttelykke AS

Besøksadresse:

Sverige: Hjorten 14, Hjorten stugby, 68060 Sysslebäck

Norge: Bragernes Torg 8, 3023 Drammen og Wergelandsveien 7, 0167 Oslo

Kontakt:

Christian Ørjansen, Prosjektleder, tlf +47 922 32 553

Utbygger har arbeidet i Branäs de 15 siste årene med hyttebygging. Hyttelykke AS har et mål å være den foretrukne hytteleverandøren i Branäs, ved å tilby topp kvalitet til fornuftig pris, kombinert med god service!  Vi har langsiktige planer for hyttebygging i Branäs området, og destinasjonen er det stedet hvor vi bruker flest av våre fridager.

Kjørebeskrivelse

Branäs ligger ved Klaraelven, (Trysilelven) 10 mil syd for Trysil, ca 20 mil fra Oslo. Fra Oslo, kjør E6 mot Gardermoen. Ta av ved Kløfta og følg Rv 2 til Kongsvinger. Følg Rv 20 til Flisa og videre Rv 206 mot Sverige. Ta til venstre etter Bograngen mot Sysslebäck. Ta til høyre etter passering av Klaraelven og Følg Rv 62 igjennom Sysslebäck til Branäs. Ta til høyre over Klaraelven og til vestre skiltet mot Branästoppen. Ta så til høyre oppover bred grusvei skiltet mot Branästoppen. Følg grusveien helt opp til Branästoppen. Når man ankommer Branästoppen kjør forbi Ladan og følg skilting til Orren og Aspen stugby. Ta til høyre inn mot Orren stugby.

Følg så skilting til visningshytter og tomter!

 

Branäs er en fantastisk destinasjon - Lav totalpris: kjøpe/eie/bruke - Vi hjelper deg fra A til Å - Velkommen på visning - Mange visningshytter på destinasjon - Ring 92232553 !

Hyttene leveres innflytningsklare med alle fasiliteter. Hyttene blir bygget på stedet med prekuttede materialer levert etter byggeskikk for fritidsbebyggelse.

For å se andre hytter fra Hyttelykke AS, trykk på knappen oppe til høyre for å se andre hytter som vi har ferdig bygd eller hytter som er prosjektert. 

Mer informasjon: www.branas.no  www.branas.se

 

 

  Alpinanlegg, Skisenter, langrenn, snøskuter, snøscooter, jakt i sverige, Skogshytte, fjellhytte, rimelig hytte, kvalitetshytte, Hytte i sverige, skianlegg sverige, Buenhytte, Branäs, Branas, Branes, Brenas, Brennas, Brannas, Likanes, Klaraelven, Longberget, Langberget, Flisa, snøskuter, snøscooter, Torsby, Buengruppen, Buen, jakthytte, Sälen, svenskehytte, utleiehytte, leie ut hytte, stuga, fritidsstuga, fjällstuga, vinterstuga, vinterhytte, skihytte, skistuga, Moen Design, Din hytte, Hafjell, Trysil, Geilo, Fageråsen

Bilder

Prisantydning

Kr. 3 580 000,-

Informasjon

Adresse:
Räven og Illern, Branäs
Värmland

Boligtype: Hytte
Eieform: Eier (Selveier)
Soverom: 4
Primærrom: 125m2

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler

Christian Ørjansen
Epost: post@branas.no
Telefon: +47 922 32 553

Kontakt megler direkte

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: Christian Ørjansen)