Branäs – Lirypa L – 98 m2 – Prosjekterte hytter i Räven og Illern stugby – Flott beliggenhet


Beliggenhet

Prosjekterte hytter i Räven og Illern stugby. Flott beliggenhet, tomter som har sol hele dagen og tomter som har utsikt til skibakkene.

Prisen i annonsen er inkludert tomt, tilknytningsavgifter og hytte. Hytten er nøkkelferdig og det som vil komme i tillegg er hvitevarer,  lamper i tak (downlight), inventar og eventulet annet tilvalg som f.eks pipe + peisovn og hvitevarer. 

Fantastisk destinasjon - Kvalitetshytter - Lav totalpris: kjøpe/eie/bruke - Vi hjelper deg fra A til Å - Må sees - Velkommen på visning - Mange visningshytter på destinasjon - Ring 92232553! Husk nytt er nytt!

Ligger i Sveriges hurtig voksende skianlegg med ski inn og ut til stort skianlegg og langrennsløyper. Villmarksparadis med aktiviteter sommer som vinter. Kjørevei til døra, vannboren gulvvarme.

Hytten leveres innflytningsklar med alle fasiliteter. Grunnmur er støpt plate med vannboren gulvvarme. Hytten blir bygget på stedet med pre kuttede materialer levert etter byggeskikk for fritidsbebyggelse.

1.etg: Entre, stue, kjøkken med spiseplass, Bad med badstue, utvendig sports/teknisk bod

2.etg: 4 soverom, TV-stue, Toalett

Entre leveres med fliser på gulv. Fliser på badegulv, hvite fliser i dusj og panel på resterende baderomsvegger. Alloc Lutet Furu høytrykkslaminat på alle resterende gulv. Pipe i stue, peisovn som tilvalg. Italiensk heltre kvalitetskjøkken. Utvendig terrasse. Vannboren gulvvarme. Tomt planert og oppfylt med stedlige masser og noe bark. Se byggebeskrivelse for mer informasjon.

Byggenorm

Alle våre hytter blir bygget med kvaliteter som tilfredsstiller krav for fritidshus. Baderom leveres etter gjeldene våtromsnorm. For utfyllende informasjon se byggebeskrivelse.

Destinasjon

Branäs ligger i Torsby kommune ca 30 minutters kjøring fra grense (Åsnes tollsted / Flisa). Tettsteder som Sysslebäck og Likanës ligger i umiddelbar nærhet og har alle nødvendige fasiliteter. 78 km til Torsby. Tomtene ligger på toppen av skianlegget på destinasjonens mest eksklusive område og med gangavstand til alt. Hytteområdet består av hytter fra de siste 10 årene.

Branäs er en velutviklet skiresort for hele familien. Totalt 24 nedfarter og 14 heiser, inklusiv gondolbane. Løypene er i alle kategorier og passer for alle fra nybegynner til meget gode skiløpere. Anlegget har skiskole, skiutleie,
restauranter med afterski og store barne- og funparkområder. Tomtene ligger fra 50-200 meter fra nærmeste skitrekk, 500 meter til resepsjon, restaurant og dagligvare. Ski inn og ut fra tomteområdet. Destinasjonen har blitt kåret til Sveriges beste barne- og ungdomsdesinasjon 9 år. 

Tur/jakt/fiske

I området rundt Branäs er det flotte muligheter for de som ønsker å benytte hytta utenom vintersesongen. Mange flotte fiskevann og et fabelaktig tur og jaktterreng gjør Branäs til et helårsområde. Man kan nyte naturen, plukke bær og se tiurleik på nært hold. Det er også bade- og pandle mulighet i Klarälven og omkringliggende vann. Fine skogsbilveier og stier for sykkelturer. 

Snøscooter

Det er opparbeidet og merket utallige snøscooterleder, hvor man lovlig kan kjøre. Her er leder som er tilknyttet de øvrige scooternettet i Sverige, med de mulighet dette gir også for litt lengre turer.

Overtakelse

Byggetid fra signert kontrakt til nøkkelferdig hytte ca 2-12 måneder eller etter avtale.
 

Tilvalg

Tilvalg etter avtale. Ta kontakt for mer informasjon.

Frivillig utleie

Branäs Fritidssenter AB kan formidle utleie helt eller delvis gjennom vintersesongen. Dette kan gi et godt bidrag til finansiering eller være et sikkerhetsnett. Branäs Fritidssenter AB opplyser at de har hatt ca 85 % utleiedekning for hyttene på området de siste årene. Utleie estimat for Lirypa L vil ligge på ca 200.000 sek ved 11 senger og 100 % utleie før bookingavgift og driftskostnader. Bookingavgift 25 %. Ta kontakt for mer informasjon og kalkyler for utleie. Tallene er opplyst av Branäs Fritidssenter AB, som står for all utleie.

Finansiering

Våre samarbeidspartnere kan tilby finansiering, ta kontakt for mer info

Oppgjør

En avtale er først bindende i Sverige når en kontrakt er signert.

Ved kontraktsinngåelse skal 10 % av kjøpesummen innbetales. På overtakelsesdag går man igjennom hytten og sjekker alt mot hva som er avtalt i kontrakt. Er man da enige, signeres kjøpebrev som gir eiendomsretten til kjøper, og som er det som utløser utbetaling resterende kjøpesum.

Omkostninger

Ved kjøp av prosjektert hytte tilkommer stempelavgift til den Svenske stat på 1,5 % av kjøpesummen og 4,25 % når kjøper er firmaregistrert. Registrering av lagfart (skjøte) 875 Nok. Omkostnonger ved registrering av lagfart ca 2.000 SEK.

Tinglysingsgebyr for pantedokument 2 % av pantebeløpet (om man velger å ta pant i hytten i Sverige). Attestgebyr 202 Nok.

Det tas forbehold om øking i offentlige gebyrer.

Utbygger

Hyttelykke AS

Besøksadresse:

Sverige: Hjorten 14, Orren stugby, 68066 Sysslebäck

Norge: Bragernes Torg 8, 3023 Drammen og Wergelandsveien 7, 0167 Oslo

Kontakt:

Christian Ørjansen, Prosjektleder, tlf 0047 922 32 553

Utbygger har arbeidet i Branäs de 15 siste årene med hyttebygging. Hyttelykke AS har et mål å være den foretrukne hytteleverandøren i Branäs, ved å tilby topp kvalitet til fornuftig pris, kombinert med god service! Vi har langsiktige planer for hyttebygging i Branäs området, og destinasjonen er det stedet hvor vi bruker flest av våre fridager.

Kjørebeskrivelse

Branäs ligger ved Klaraelven, (Trysilelven) 10 mil syd for Trysil, ca 23 mil fra Oslo. Fra Oslo, kjør E6 mot Gardermoen. Ta av ved Kløfta og følg Rv 2 til Kongsvinger. Følg Rv 20 til Flisa og videre Rv 206 mot Sverige. Ta til venstre etter Bograngen mot Sysslebäck. Ta til høyre etter passering av Klaraelven og følg Rv 62 igjennom Sysslebäck til Branäs. Ta til høyre over Klaraelven og til vestre skiltet mot Branästoppen. Ta så til høyre oppover bred grusvei skiltet mot Branästoppen. Følg grusveien helt opp til Branästoppen. Når man ankommer Branästoppen kjør forbi Ladan og følg skilting til Orren og Aspen stugby. Ta til høyre inn mot Orren og Aspen stugby og følg skilting til Orren stugby.

Følg så skilting til visningshytter og tomter!

Mer informasjon: www.branas.no og www.branas.se

 

 Alpinanlegg,
Skisenter, langrenn, snøskuter, snøscooter, jakt i sverige, Skogshytte,
fjellhytte, rimelig hytte, kvalitetshytte, Hytte i sverige, skianlegg sverige,
Buenhytte, Branäs, Branas, Branes, Brenas, Brennas, Brannas, Likanes, Klaraelven, Longberget, Langberget, Flisa, snøskuter, snøscooter, Torsby, Buengruppen, Buen, jakthytte, Sälen, svenskehytte, utleiehytte, leie ut hytte, stuga, fritidsstuga, fjällstuga, vinterstuga, vinterhytte, skihytte, skistuga, Moen Design, Din hytte, Hafjell, Trysil, Geilo, Fageråse

Bilder

Prisantydning

Kr. 2 890 000,-

Informasjon

Adresse:
Räven og Illern, Branäs
Värmland

Boligtype: Hytte
Eieform:
Soverom: 4
Primærrom: 98m2

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler

Christian Ørjansen
Epost: post@branas.no
Telefon: +47 922 32 553

Kontakt megler direkte

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: Christian Ørjansen)