Ny lekker hytte med fantastisk utsikt! Stor familiehytte med 4 soverom i Bjønnåsen


Beliggenhet

Innflytningsklar fritidseiendom beliggende vakkert til i attraktive Bjønnåsen som byr på en imponerende utsikt samt et praktfullt skue mot Trysilfjellet. Bjønnåsen har et svært godt utbygd løypenett for langrenn med adkomst fra hyttefeltet. Det er i tillegg kun 10 minutters til alt det fantastiske Trysil har og tilby, sommer som vinter.

Innhold

Mye hytte for pengene! Overbygd inngangsparti, romslig ski/ved bod (kan gjøres om til vaskerom). Praktisk entré med inngang til 2 soverom. Romslig bad. Stor plass til kjøkken, dette blir et slags allrom. Stor stue med plass til spisebord og sofagruppe. Ved utgang til enorm terrasse er også oppgang trapp til 2. etg. Der finner du en stor loftsstue, 2 praktiske soverom,wc og stort oppvaringsrom. Mulighetene for endringer og justeringer på denne modellen er nesten uendelig. Det er ikke uten grunn Norges mest solgte fjellhytte. Planløsningen og romdelingen i denne hytta gir en svært effektiv plass utnyttelse. Det er praktisk talt ingen "dødplass" - se planløsningstegningene! Terrasse og bod på nesten 60 kvm gir deg fantastiske utemuligheter. Meget høy kvalitet. 1 stav eikegulv, torvtak, ferdig malt/beiset innvendig, downligts led, veggmontert wc, utelamper, komplett kjøkken med hvitvarer, badstue, fliser bad/hall med varmekabler, dusjhjørne 90 cm, peisovn. Her kan du flytte rett inn. BUEN ORIGINAL ER SELVE MERKEVAREN PÅ FJELLHYTTER i NORGE.

Standard

Hyttene fra Buen Original, som er en del av Buen Gruppen, er anerkjent for sin høye standard på materialer, detaljer og utførelse. Hyttene har detaljer og design man kun får gjennom Buen. Mange regner Buen hyttene som selve merkevaren bland høyfjellshyttene i Norge. Be gjerne om vår byggesettbeskrivelse for detaljert oversikt. Nevnes kan 19mm 6" innvendig panel, flott trapp med eikelist, profilert listverk, ferdigbehandlete utvendige dører og vindu. Alt leveres iht. TEK17 forskriftene. Hyttene er prosjektert snekkerferdig med standard elektro- og rørleggerarbeid. Tilkoblingsgebyr og andre kommunale gebyrer er ikke inkludert.

Bilder

Prisantydning

Kr. 4 690 000,-

Informasjon

Adresse:

2420 Trysil

Boligtype: Hytte
Eieform: Eier (Selveier)
Soverom: 4
Primærrom: m2

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: Lars Blixt)