En hytte for deg som ønsker mye plass


Beliggenhet

Hytta ligger sør-vestvendt til med meget gode solforhold med utsikt rett mot Trysilfjellet. Stor selveiertomt. Hytta er pent plassert i terrenget, har en fin beliggenhet med god plass/avstand til nabohyttene. Solskiva Hyttegrend er et etablert og trivelig hytteområde med store solrike tomter med flott utsikt samt godt med friområder. Her har man god plass! Her kan man spenne på seg langrennsskia og skli ned til lysløypa som går ca. 400 meter nedenfor. Det går også en skiløype igjennom hele hyttfeltet. 7 km til Trysilfjellet - ca. 10 minutter med bil, Norges største alpinanlegg med 67 bakker og 31 heiser. 100 km med preparerte langrennsløyper! Trysil er også like attraktivt i sommerhalvåret som på vinteren med fjellterreng med mulighet for turer til fots eller med sykkel og 18-hulls golfbane på sørsiden av Trysilfjellet. Fra hytta er det ca. 7 km til Trysil sentrum hvor man finner alt av øvrige fasiliteter, ca. 65 km til Elverum, ca. 180 km til Romerike og ca. 200 km til Oslo.

Adkomst/Tomteforhold

Fra Oslo, ta E6 nordover, ta av mot Elverum, følg skilt til Trysil. Etter ca. 65 km fra Elverum, ta av til høyre mot Nybergsund. Kjør over brua og rett frem i krysset ved butikken og bensinstasjonen. Etter ca. 300 meter fra krysset kommer man til et skilt: Solskiva Hyttegrend - følg veien opp til nr.30

Innhold

Hytten prosjektert er av modell Solberglia S. Hyttene vil bli gjort nøkkelferdig og innflytningsklar. Med sin store plass på et BRA areal på 142 m2, og sine mange praktiske rom får du bl.a: 5 (eller 6) soverom, kjempestor stue med intergrert spisestue, flott kjøkken krok, både bad med dusj, og et ekstra WC/vask med inngang rett inn fra entreen. Et eget praktisk vaskerom rett inn fra entreen med muligheter for både vaskemaskin og tørketrommel (samt varmtvannsberederen). Utvendig overbygd “stue”. 2 stk praktiske utvendige boder for ved, verktøy, ski, verktøy o.a. Bod og terrasse areal på 64 m2. Med sine to karakteristiske arker i fasaden, så er det ikke rart at mange kaller Solberglia for "kongelig". Hytten gjøres snekkerferdig utvendig og innvendig. I tillegg leveres Huseby kjøkken inkl. Electrolux hvitevarer, baderomsinnredninger og utstyr, 1 stavs eikeparkett, pipe og ildsted, flisarbeider der hvor angitt på tegning, komplett elektroinstallasjon ihht. NEK. Det er varmekabler i bad og entre. Det er med frostsikkerkran for vann. Komplett torvtak. Pris er inkludert tomt og graving. Her er altså alt inkludert, flytt rett inn! Det vil ellers være muligheter for tilpasninger og skreddersøm. Ta kontakt så kan vi orientere om hvilke mulighter dere har. Våre Buen hytter har meget høy materialkvalitet. Nevnes kan solid innvendig panel på hele 19x145mm, profilert listverk, flotte trapper med innfelt eik i slitasjeområdet, 45x195mm terrasseplank, og ikke minst de mange utskjæringene og detaljene rundt om. Hyttene leveres med torv på taket.

Standard

Hyttene fra Trysil Utvikling, som er eksklusiv forhandler av Buen Gruppen, er anerkjent for sin høye standard på materialer, detaljer og utførelse. Hyttene har detaljer og design man kun får gjennom Buen. Mange regner Buen hyttene som selve merkevaren bland høyfjellshyttene i Norge. Be gjerne om vår byggesettbeskrivelse for detaljert oversikt. Nevnes kan 19mm 6" innvendig panel, flott trapp med eikelist, profilert listverk, ferdigbehandlete utvendige dører og vindu. Alt leveres ihht. TEK17 forskriftene. Hyttene er prosjektert snekkerferdig med standard elektro- og rørleggerarbeid. Valg av kjøkken, baderomsmøbler, fliser og peis etc. gjøres i samråd med kunde. Be gjerne om vår tilvalgsliste eller eksempler på kundetilpasninger.

Bilder

Prisantydning

Kr. 4 990 000,-

Informasjon

Adresse:

2422 Nybergsund

Boligtype: Hytte
Eieform: Eier (Selveier)
Soverom: 6
Primærrom: 142m2

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: Virgilijus Sepetys)