Trysil/Fulufjellet hytteområde. Flott familiehytte med tomt og ski inn/ut


Beliggenhet

Fulufjellet ligger helt in mot svenskegrensen i Ljørdalen, lengst øst i Trysil kommune ca. 40 minutters kjøring fra Trysil sentrum. Hvis du kommer fra Oslo kjører du E6 og tar av mot Elverum/ Trysil ved Kolomoen Fortsetter videre på Rv 25 mot Trysil. Sving av ved brua i Nybergsund og kjør mot Østby. Når du kommer til Østby ta til venstre mot Ljørdalen og følg skilting mot Ljørdalen og Fulufjellet Alpinsenter. Turen fra Oslo tar ca 3,5 timer

Generelt

Se vår hjemmeside: www.trysil-utvikling.no for mer informasjon om annonsert hytte samt alternative hyttemodeller.

Adkomst/Tomteforhold

Hyttene er prosjektert på tomt 98 eller 118 og begge tomtene er på 1,5 mål. Mer om tomtene ser du her:http://www.fulufjellet.no/no/tomtekart-prisliste. Opparbeidelse av tomt kommer i tillegg.

Innhold

Hyttene vil bli gjort nøkkelferdig og innflytningsklar. Det er også mulig å få hytten ferdig overflatebehandlet. I tillegg leveres kjøkken inkl. hvitevarer, baderomsinnredninger og utsyr, pipe og ildsted, flisarbeider der hvor angitt på tegning, komplett elektroinstallasjon iht. NEK 400. Det er varmekabler i bad og entre. Komplett torvtak. Planløsningen og romdelingen i denne hytta gir en svært effektiv plass utnyttelse. Hyttemodellen utstråler tradisjoner, i en moderne og eksklusiv utførelse. Denne Buen hytta er tilpasset et aktivt liv i naturen, sommer som vinter. Det vil ellers være muligheter for tilpasninger innenfor visse begrensninger, men ta kontakt så kan vi orientere om hvilke muligheter dere har.

Standard

Hyttene fra Trysil-Utvikling, som er eksklusiv forhandler av Buen hytter, er anerkjent for sin høye standard på materialer, detaljer og utførelse. Hyttene har detaljer og design man kun får gjennom Buen. Mange regner Buen hyttene som selve merkevaren bland høyfjellshyttene i Norge. Be gjerne om vår byggesett beskrivelse for detaljert oversikt. Nevnes kan 19mm 6" innvendig panel, flott trapp med eikelist, profilert listverk, ferdigbehandlete utvendige dører og vindu. Valg av kjøkken, baderomsmøbler, fliser og peis etc. gjøres i samråd med kunde. Be gjerne om vår tilvalgs liste eller eksempler på kundetilpasninger. Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima. . Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd som i våre langt mer kostbare modeller.Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde. For å se nærmere på standarden som er lagt inn i hytta kan dere kontakte oss for nærmere avtale om visning. Tilkoblingsgebyr og andre kommunale gebyrer er ikke inkludert.

Bilder

Prisantydning

Kr. 3 095 000,-

Informasjon

Adresse:

2425 Ljørdalen

Boligtype: Hytte
Eieform: Eier (Selveier)
Soverom: 4
Primærrom: 94m2

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: Therese Mellgren)