Helt nytt hyttefelt åpnet ved Trysilknuts fjellverden! Tomt tilkommer


Beliggenhet

Fjell Mora Hytteområde ligger i et idyllisk fjellområde nord/vest i Trysil kommune, bare 30 minutter unna alle aktivitetene i Trysil. Området tilhører det som kalles Trysil-Knut Fjellverden i Eltdalen. Fjell-Mora Hytteområde består av 72 tomter som ligger sør og vest vendt i åpent skogs-og fjellterreng med fantastisk utsikt. Tomtene er på ca. 1,4 mål. Oppkjørte skiløyper hele vinterhalvåret, oppmerkede tur og sykkelstier om sommeren. Gode jakt og fiskemuligheter i nærområdet. Tomteområdet ligger nære høyfjellet, og er et godt utgangspunkt for jakt, físke og fjellturer.

Generelt

Flotte nye utsiktstomter, som ligger ovenfor Trysilknuts fjellverden øst i Eltdalen. Tomt og graving av tomt kommer i tillegg. Se prisliste. Se vår hjemmeside: www.trysil-utvikling.no for mer informasjon om annonsert hytte samt alternative hyttemodeller. Ta gjerne kontakt for en hyggelig hytteprat!

Adkomst/Tomteforhold

Ta av riksvei 26 på Jordet og følg skilting mot Eltdalen/Trysil-Knuts Fjellverden Øst. Ta av til høyre etter ca 600 meter fra skiltet Eltdalen. Etter ca 13 km fra Jordet ved Morvegen. Kjør rett fram ca 400m, ta av til høyre for å komme til hytteområdet. Se vedlagt kart i prospektet.

Innhold

Hyttene vil bli gjort nøkkelferdig og innflytningsklar. Det er også mulig å få hytten ferdig overflatebehandlet. I tillegg leveres kjøkken inkl. hvitevarer, baderomsinnredninger og utsyr, pipe og ildsted, flisarbeider der hvor angitt på tegning, komplett elektroinstallasjon iht. NEK 400. Det er varmekabler i bad og entre. Komplett torvtak. Planløsningen og romdelingen i denne hytta gir en svært effektiv plass utnyttelse. Hyttemodellen utstråler tradisjoner, i en moderne og eksklusiv utførelse. Denne Buen hytta er tilpasset et aktivt liv i naturen, sommer som vinter. Det vil ellers være muligheter for tilpasninger innenfor visse begrensninger, men ta kontakt så kan vi orientere om hvilke muligheter dere har.

Standard

Hyttene fra Trysil-Utvikling, som er eksklusiv forhandler av Buen hytter, er anerkjent for sin høye standard på materialer, detaljer og utførelse. Hyttene har detaljer og design man kun får gjennom Buen. Mange regner Buen hyttene som selve merkevaren bland høyfjellshyttene i Norge. Be gjerne om vår byggesett beskrivelse for detaljert oversikt. Nevnes kan 19mm 6" innvendig panel, flott trapp med eikelist, profilert listverk, ferdigbehandlete utvendige dører og vindu. Valg av kjøkken, baderomsmøbler, fliser og peis etc. gjøres i samråd med kunde. Be gjerne om vår tilvalgs liste eller eksempler på kundetilpasninger. Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima. . Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd som i våre langt mer kostbare modeller.Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde. For å se nærmere på standarden som er lagt inn i hytta kan dere kontakte oss for nærmere avtale om visning. Tilkoblingsgebyr og andre kommunale gebyrer er ikke inkludert.

Bilder

Prisantydning

Kr. 2 090 000,-

Informasjon

Adresse:
Fjell-Mora hytteområde
2420 Trysil

Boligtype: Hytte
Eieform:
Soverom: 3
Primærrom: 78m2

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: Therese Mellgren)