Skeikampen – prosjektert hytte fra Buen Gruppen – Beitostølen XL – Ski inn/ut – tomt/grunnarbeider tilkommer


Beliggenhet

To solrike utsiktstomter ved Hage seter på Sør-Skei, med utsikt bl.a mot Bjørga/ Austli og Skeikampen. Et trivelig lite felt i et seterområde med sju eksisterende hytter. Tomtene ligger i gangavstand fra sentrumsområdene, alpinanlegget og golfbanen på Skeikampen, med skiløypene like ved. Her kan du starte skituren, sykkelturen og fotturen fra hytta.
Feltet ligger ved Hage seter i den nordligste delen av Sør-Skei. 300-500 m fra alle fasiliteter til destinasjon Skeikammpen. Ca 2 km fra nye Skeikampen Skiarena.

Generelt

HYTTA:

For dette prosjektet har vi gleden av å presentere nøkkelferdig Buen Beitostølen XL. Se annonsen for komplett oversikt.gesimshøyde vil bli redusert ihht reguleringsplan om denne hytten velges. Buen Beitostølen kan også velges i mindre modeller.

Tomtene:

Tomt 1: Kr 1 450 000.
Tomt 2: Kr 1 300 000.

Grunnarbeid/støptplate:

Det benyttes lokale aktører for dette arbeidet. Alle tomtene tilkommer graving. Støping av plate tilkommer prosjektet. Vi har faste budsjett priser på dette og avhengig av størrelsen på hytta, så fås dette på forespørsel med selger.

Adkomst/Tomteforhold

Lillehammer eller Tretten: Fv 254, Østringsvegen, til Svingvold og Skeisvegen fv 337 til Sørskei-vegen og til hyttefeltet, overfor hyttene Sørskei-vegen nr 17 og 19.

Buen Gruppen Lillehammer

har ansvaret for salg og oppføring av Buen Gruppen sine hytter i en omkrets på 10-15 mil rundt Lillehammer. Primære områder vil være Sjusjøen, Hafjell, Kvitfjell, Skei, Musdalseter, Ringebu, Fåvang, Rollstulen, Gålå, Galdø, Skåbu, Beitostølen og områdene i Valdres. Vi bygger der kundene har tomt eller ønsker seg tomt. Vi kan være behjelpelig med å skaffe tomter om du ikke finner riktig destinasjon i denne annonsen.

Buen Partner Lillehammer bygger kvalitets hytter, og våre snekkere utfører sitt arbeide som holder høy håndverksmessig standarder. Vi har egne tegnere og dedikerte byggesaksbehandlere som sammen med våre selgere sørger for at kundene blir godt ivaretatt fra første kontakt til endelig bruk av hytta når den står ferdig.

Innhold

Buen Beitostølen XL har håndverksmessige kvaliteter og utforming som en blir glad for å eie og glad for å iakta. Her er det nok av plass til storfamilien eller sosiale anledninger hvor venner blir med. Det er flere soner og oppholdsrom. Se foreslått planløsning.

LEVERANSE:

* HTH kjøkken ihht tegning
* Nordpeis peisovn (design og miljøkvaliteter)
* Rør og utstyr (vegghengte toaletter og god standard)
* Elektrisitet ihht NEK 400 standard + downlights + utelys m.m (God standard)
* Fliser og 1 stavs parkett ihht beskrivelse
* Byggesøknad inkludert
* Bygge og prosjektleder inkludert
* Rigg og drift inkludert
* Hytta ferdig bygget inkludert

Standard

Buen er selve merkevaren av fjellhytter i Norge, og den har vært en sterk merkevare i nærmere 50 år. Her investerer du i trygge håndverksmessige kvaliteter og design. Med våre egne snekker team sikrer vi deg et godt produkt som bygges ferdig på tomten av oss som kjenner produktet på best mulig måte.

Bilder

Prisantydning

Kr. 3 000 000,-

Informasjon

Adresse:
Hage seter/ Mjølkevegen.
2652 Svingvoll

Boligtype: Hytte
Eieform: Eier (Selveier)
Soverom: 5
Primærrom: 142m2

Visning

Etter avtale

Andre prosjekter i nærheten

Det finnes ikke noen bloginnlegg

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: Bjørn Raffenberg Skotte)