SIMON SANDE-GRAVASSTØL-Hytte under bygging – Gravasstøl – Sirdal


Beliggenhet

Hytta er under oppføring. Planlagt ferdig før sommeren. Tomtekostnaden for kjøp av tomt M7 er inkludert i oppgitt totaltpris for snekkerferdig hytte. 

Gravasstølen hyttefelt ligger midt i Sirdal, ca 5 minutters kjøring fra Sinnes med sine alpinanlegg og oppkjørte skiløyper. Området ligger langs riksvei 45 Hunnedalen, på hele 740 moh.

Den letteste veien fra Stavanger/Sandnes er over Hunnedalen mot Sinnes, det tar ca. 1 time og 10 minutter.

Kort vei til Sirdalens beste alpinanlegg og oppkjørte skiløyper, samtidig som du kan nyte fred og ro i et skjermet hyttefelt med den gamle gode hyttefølelsen. Du kan gå rett ut på ski og toppturer fra hytten. Sentralt i Sirdal, lett tilgjengelig, og ellers utenfor tett hyttebebyggelse og det «kavet» som dette kan medføre.

På Gravasstølen viser naturen seg fra sin beste side og naturopplevelsen er stor.

Gravasstølen er Sirdals nye populære hyttedestinasjon med store eksklusive fjellhytter fra 2,5 millioner til godt over 5 millioner kroner! Fantastisk panorama utsikt, svært solrikt og med den ekte følelsen av å være på fjellet. Vi i Simon Sande er stolte over å få representere Gravasstølen - en skikkelig fjellhyttegrend i Sirdalsfjellene – nå er det få tomter igjen.

Parkeringsplass opparbeides på tomten, samt at det følger med ekstra parkeringsplass på felles parkering ved behov om vinteren.

Dette er en selveiertomt, med moderne infrastruktur (inkludert blåserør for fremtidig fibernett).

Generelt

Oppgitt pris er for en snekkerferdig hytte. Nøkkelpakke kan bestilles etter nærmere avtale og beskrivelse, til en fast pris.

Prisen er oppgitt inkludert tomtepris for tomt nr. M7, samt veirett til ny vei.  Samlet verdi/pris kr. 1,4 mill.

Ta kontakt for mer informasjon.

Adkomst/Tomteforhold

Via ny privat vei som blir brøytet om vinteren via Velforeningen på Gravarsstøl (pliktig medlemskap)

Innhold

Hytten leveres iht. vår standard leveringsbeskrivelse. Kort fortalt kan man enkelt velge fliser, kjøkken, peis og baderomsmøbler etter ønske. 

Simon af Sande Byggerier AS er en av de ledende hytteleverandørene i Agder og Rogaland. Vi er eksklusiv partner i Buen Gruppen, og kan derfor tilby de unike Buen hyttene. Hyttene er kjent for sin lange tradisjon og høye standard på materialer, designdetaljer og utførelse. Hyttene er noen av Norges mest solgte, og regnes av mange som blant selve merkevaren blant fjellhyttene.

Våre Buen hytter har meget høy materialkvalitet. Nevnes kan solid innvendig panel på hele 19x145mm, flotte trapper med innfelt eik i slitasjeområdet, 45x195mm terrasseplank. Hytten leveres med torv på taket og takrenner av tre med kjettinger.

Bilder

Prisantydning

Kr. 4 290 000,-

Informasjon

Adresse:
Tomt M7, Gravasstølen, Sirdal
4443 Tjørhom

Boligtype: Hytte
Eieform: Eier (Selveier)
Soverom: 4
Primærrom: 139m2

Visning

94160288

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: Hanne Berit)