SIMON SANDE – Sirdal – Velg våre hyttemodeller, se www.simonsande.no


Generelt

Dette er en fantastisk mulighet du ikke vil gå glipp av!

Husk dere kan velge blant alle våre hyttemodeller. Se simonsande.no

Tomt kommer i tillegg, og denne finner vi sammen, etter nærmere avtale.

Dette er en prosjektert hytte, dvs. den er planlagt oppført. Planløsning og andre justeringer kan tilpasses ditt ønske. Oppgitt pris er for en snekkerferdig hytte. Nøkkelpakke kan bestilles etter nærmere avtale og beskrivelse, til en fast pris. Ta kontakt for mer informasjon.

 

Rask oppstart!

Simon af Sande Byggerier AS er anerkjent for rask oppstart og fremdrift på sine prosjekter. Nå har også kommunene blitt raskere på sine saksbehandlinger. Sammen sørger vi for raskest mulig oppstart på ditt prosjekt.

Velg fylke

Dette er en hytte som er prosjektert og kan være innflytningsklar i løpet av 3-5 måneder. Hytten kan også bygges på en av våre ca. 200 byggeklare andre tomter. Utforming og planløsning kan endres etter dine spesielle ønsker. Ta kontakt for mer informasjon.

Innhold

 

Hytten leveres iht. vår standard leveringsbeskrivelse. Kort fortalt kan man enkelt velge fliser, kjøkken, peis og baderomsmøbler etter ønske. Også andre tilpasninger kan gjøres i samarbeid med våre arkitekter. Ta kontakt for mer informasjon.

 

Simon af Sande Byggerier AS er en av de ledende hytteleverandørene i Agder og Rogaland. Vi er eksklusiv partner i Buen Gruppen, og kan derfor tilby de unike Buen hyttene. Hyttene er kjent for sin lange tradisjon og høye standard på materialer, designdetaljer og utførelse. Hyttene er noen av Norges mest solgte, og regnes av mange som selve merkevaren blant fjellhyttene.

 

Våre hytter har meget høy materialkvalitet. Nevnes kan solid innvendig panel på hele 19x145mm, profilert listverk, flotte trapper med innfelt eik i slitasjeområdet, 45x195mm terrasseplank, og ikke minst de mange utskjæringene og detaljene rundt om. Hyttene leveres med torv på taket og takrenner av tre med kjettinger.

 

Kommunale søknads- og tilkoblingsgebyrer er ikke inkludert.

Bilder

Prisantydning

Kr. 5 980 000,-

Informasjon

Adresse:
Sirdal
4443 Tjørhom

Boligtype: Hytte
Eieform: Eier (Selveier)
Soverom: 6
Primærrom: 222m2

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: Hanne Berit Sunde)