Nybygd kvalitetshytte til påsken? Stor familiehytte venter på deg!


Beliggenhet

Gravasstølen hyttefelt ligger midt i Sirdal, ca 5 minutters kjøring fra Sinnes med bygdesentrum, butikk, alpinanlegg og oppkjørte skiløyper. Området ligger hele 750 moh, langs riksvei 45, Hunnedalsveien.

Den enkleste veien fra Stavanger/Sandnes er over Hunnedalen mot Sinnes. Det tar ca. 1 time og 10 minutter med bil.

 

Hytten ligger sentralt i Sirdal, lett tilgjengelig, og utenfor tett hyttebebyggelse. Her kan du nyte fred og ro I et skjermet hyttefelt og kjenne på den gode hyttefølelsen. Samtidig har du kort vei til Sirdals beste alpinanlegg. Vil du heler gå på langrenn, byr Sirdal på mange oppkjørte løyper. Du kan også spenne på deg skiene utenfor hytten og ta deg opp til toppene i nærheten.

 

 

Generelt

 

Hytten står på selveiertomt på ca 600 m2 med en praktfull utsikt over Gravatn og Løgehei i vest. Rett sør ligger Litlestølknuten

 

Hytten er nyoppført som demonstrasjonshytte og har aldri vært bebodd. Det er lagt vekt på kvalitet, og hytten er oppgradert i forhold til vanlig standard

 

Ferdigstillelse er planlagt i løpet av de første dagene i januar 2021.

Ta kontakt for mer informasjon.

 

Adkomst/Tomteforhold

Gravasstølen hyttefelt ligger midt i Sirdal, ca 5 minutters kjøring fra Sinnes med bygdesentrum, butikk, alpinanlegg og oppkjørte skiløyper. Området ligger hele 750 moh, langs riksvei 45, Hunnedalsveien.
Kjøretid fra Stavanger/Sandnes ca en time.

Visning

Ta kontakt med Erik Dambo (90151999) for å avtale visning - helg eller hverdag!

Innhold

Hytten leveres med fliser i gang, vaskerom og de to badene. Alle andre gulv er lagt med lys eikeparkett. Det finnes et påkostet kjøkken med integrerte hvitevarer og begge bad har baderomsinnredning. Ildstedet i stuen er en flott klebersteinsovn med gode glassflater.

 

Hytten har solid innvendig panel på hele 19 x 145mm, profilert listverk, flotte trapper med innfelt eik i slitasjeområdet, 45 x 195mm terrasseplank. Profilerte detaljer og utskjæringer forsterker kvalitetspreget. Hytten leveres med torv på taket og takrenner av tre med kjettinger.

 

Hytten er ferdig beiset innvendig - med hvitpigmentert panel i tak, og en dus, lys bruntone på vegger. Utvendig behandling med beis er også gjort.

Standard

Påkostet utgave av Buns modelle Tiur
Eksklusiv kjøkken fra Strai med integrerte hvitevarer
Klebersteinsovn i stue
Varmekabler i første etasje
Ferdig beiset innvendig og utvendig
Store terrasser og balkong i andre etasje

Bilder

Prisantydning

Kr. 5 290 000,-

Informasjon

Adresse:
Med hellaren, Gravasstøl
4443 Tjørhom

Boligtype: Hytte
Eieform: Eier (Selveier)
Soverom: 4
Primærrom: 133m2

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: Erik Dambo)