SIMON SANDE – Sirdal – Norges mest solgte fjellhytte modell


Beliggenhet

Gravasstølen hyttefelt ligger midt i Sirdal, ca 5 minutters kjøring fra Sinnes med sine alpinanlegg og oppkjørte skiløyper. Området ligger langs riksvei 45 Hunnedalen, på hele 750 moh.

Den letteste veien fra Stavanger/Sandnes er over Hunnedalen mot Sinnes, det tar ca. 1 time og 10 minutter.

Kort vei til Sirdalens beste alpinanlegg og oppkjørte skiløyper, samtidig som du kan nyte fred og ro i et skjermet hyttefelt med den gamle gode hyttefølelsen. Du kan gå rett ut på ski og toppturer fra hytten. Sentralt i Sirdal, lett tilgjengelig, og ellers utenfor tett hyttebebyggelse og det «kavet» som dette kan medføre.

På Gravasstølen viser naturen seg fra sin beste side og naturopplVelforeningen har bygget et barnetrekk, og de kjører opp en rundløype på ca. 3 km med langrennsløyper i hyttefeltet.

Parkeringsplass opparbeides på tomten, samt at deevelsen er stor.

Gravasstølen er Sirdals nye populære hyttedestinasjon med store eksklusive fjellhytter fra 2,5 millioner til godt over 5 millioner kroner! Fantastisk panorama utsikt, svært solrikt og med den ekte følelsen av å være på fjellet. Vi i Simon Sande er stolte over å få representere Gravasstølen - en skikkelig fjellhyttegrend i Sirdalsfjellene – nå er det få tomter igjen.

Parkeringsplass opparbeides på tomten, samt at det følger med ekstra parkeringsplass på felles parkering ved behov om vinteren.

Høsten 2018 ble den splitter nye og flotte veien opp til feltet åpnet og overtatt av hytteeierne.

Velforeningen har bygget et barnetrekk som blir drevet og kjørt på dugnad. 

Dette er en selveiertomt, med moderne infrastruktur (inkludert blåserør for fremtidig fibernett).

 

Generelt

Dette er en prosjektert hytte, dvs. den er planlagt oppført. Planløsning og andre justeringer kan tilpasses ditt ønske.

Oppgitt pris er for en snekkerferdig hytte. Nøkkelpakke kan bestilles etter nærmere avtale og beskrivelse, til en fast pris. Ta kontakt for mer informasjon.

Prisene er oppgitt inkludert laveste tomtepris og full veirett til ny vei, til en samlet verdi/pris fra kr. 1,2 mill.

Innhold

Hytten leveres iht. vår standard leveringsbeskrivelse. Kort fortalt kan man enkelt velge fliser, kjøkken, peis og baderomsmøbler etter ønske. Også andre tilpasninger kan gjøres i samarbeid med våre arkitekter. Ta kontakt for mer informasjon.

Simon af Sande Byggerier AS er en av de ledende hytteleverandørene i Agder og Rogaland. Vi er eksklusiv partner i Buen Gruppen, og kan derfor tilby de unike Buen hyttene. Hyttene er kjent for sin lange tradisjon og høye standard på materialer, designdetaljer og utførelse. Hyttene er noen av Norges mest solgte, og regnes av mange som selve merkevaren blant fjellhyttene.

Våre Buen hytter har meget høy materialkvalitet. Nevnes kan solid innvendig panel på hele 19x145mm, profilert listverk, flotte trapper med innfelt eik i slitasjeområdet, 45x195mm terrasseplank, og ikke minst de mange utskjæringene og detaljene rundt om. Hyttene leveres med torv på taket og takrenner av tre med kjettinger.

Kommunale søknadsgebyr og tilkoblingsavgift/dokumentavgift for tomten er ikke inkludert i oppgitt pris.

Bilder

Prisantydning

Kr. 3 690 000,-

Informasjon

Adresse:
M15, Gravasstølen, Sirdal
4443 Tjørhom

Boligtype: Hytte
Eieform: Eier (Selveier)
Soverom: 4
Primærrom: 106m2

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: Hanne Berit Sunde)