SIMON SANDE – Sirdal – Hyttemodell «Berglia»


Beliggenhet

Denne hytten vil passe ekstra godt oppført på en av disse tomtene: Tomt BF 2-6 eller 13.

Gravvatn er et nytt, sjarmerende og ikke for stort hytteområde ved inngangen til selveste Sirdal. Kommer du opp Hunnedalen og forbi bommen, ligger området på høyre side mellom FV45 og det store vatnet, Gravvatn. Det tar ca. 5 minutter å kjøre til Sinnes der du finner nærbutikk og alpinanlegg.
Fra Fylkesveien blir det en avkjøring til felles biloppstillingsplass for hyttene og gjesteparkering. Fra parkeringsplassen går det anleggs-sti til hver av hyttene. Mellom hyttene og vatnet er det regulert inn en trasé for skiløype.
Tomtene ligger i et skrånende terreng og det vil være god utsikt utover vatnet. Høres det fristende ut med et solrikt og stille sted ca. 700 m.o.h?
Området er planlagt meg til sammen 12 tomter. Er du kjapt ute kan du velge den fineste beliggenheten!
Prisene gjelder for hytten på tomt 2 eller 13. Øvrige tomter har et pristillegg.

Generelt

Dette er en prosjektert hytte, dvs. den er planlagt oppført. Planløsning og andre justeringer kan tilpasses ditt ønske. Oppgitt pris er for en snekkerferdig hytte. Nøkkelpakke kan bestilles etter nærmere avtale og beskrivelse, til en fast pris. Ta kontakt for mer informasjon.

Innhold

Hytten leveres iht. vår standard leveringsbeskrivelse. Kort fortalt kan man enkelt velge fliser, kjøkken, peis og baderomsmøbler etter ønske. Også andre tilpasninger kan gjøres i samarbeid med våre arkitekter. Ta kontakt for mer informasjon.

Simon af Sande Byggerier AS er en av de ledende hytteleverandørene i Agder og Rogaland. Vi er eksklusiv partner i Buen Gruppen, og kan derfor tilby de unike Buen hyttene. Hyttene er kjent for sin lange tradisjon og høye standard på materialer, designdetaljer og utførelse. Hyttene er noen av Norges mest solgte, og regnes av mange som selve merkevaren blant fjellhyttene.

Våre Buen hytter har meget høy materialkvalitet. Nevnes kan solid innvendig panel på hele 19x145mm, profilert listverk, flotte trapper med innfelt eik i slitasjeområdet, 45x195mm terrasseplank, og ikke minst de mange utskjæringene og detaljene rundt om. Hyttene leveres med torv på taket og takrenner av tre med kjettinger.

Kommunale søknadsgebyr og tilkoblingsavgift/dokumentavgift for tomten er ikke inkludert i oppgitt pris.

Bilder

Prisantydning

Kr. 3 090 000,-

Informasjon

Adresse:
Gravatn, Tomt BF 3/5/6
4443 Tjørhom

Boligtype: Hytte
Eieform: Eier (Selveier)
Soverom: 3
Primærrom: 71m2

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: Hanne Berit Sunde)