Beitostølen M Romslig hytte 4 sov 2 bad, vaskerom, hems inklusiv tomt


Beliggenhet

NYTT OMRÅDE PÅ 15 TOMTER, Søre Veggli

Lauvhaugen tomtefelt ligger på ca. 850 moh, på Søre Vegglifjell i Rollag kommune i Numedal - mellom Blefjell og Hardangervidda.  Avstander fra tomteområdet til Kongsberg er ca. 70 km., Oslo-området og Vestfoldbyene ca. 150 km., Geilo 110 og 13 km. til Veggli sentrum.

Det er gode turmuligheter i området sommer og vinter.  Sommerstid er det bade- og fiskemuligheter i nærliggende tjern.  I Sundtjønn er det opparbeidet sandstrand. - Vinterstid er det oppkjørte skiløyper fra desember til påske.  Skiløypenettet er tilknyttet Turistforeningens merkede løyper, som fører innover Hardangervidda nordvestover og Blefjell sørover.  Naturlige turmål alle årstider er Veggli Fjellstue (ca. 7 km.) , Daggrøhytta (ca. 10 km.) og Øvre Fjellstul (ca. 7 km.) m.m.

I Veggli sentrum kan man leie dresiner på Veggli Vertshus for å kjøre nordover til Rødberg, hesteridning, badedam.  Diverse butikker som BN Bygg, Felleskjøpet, bensinstasjon m/storkiosk, bakeri m/kafeteria, Handelsforening (supermarked), aromaterapi, Karis Glass og Keramikk, bygdetun, stavkirke m.m.

Hyttetomter, som ligger i et urørt område, vest på søndre del av Vegglifjell i Rollag kommune ved Svartløk. Terrenget er svakt hellende i fjellskogbeltet med grunne myrpartier og furuhauger innimellom.  Området ligger nydelig plassert på Søre Vegglifjell, ca. 16 mil fra Oslo-området og Vestfoldbyene i et snøsikkert område i randsonen til snaufjellet. - Et åpent, solrikt hytteområde med fin utsikt hvor tomtene ligger avtrappet i terrenget.  Store friarealer rundt hyttetomtene, som er naturtilpassede.

Adkomst/Tomteforhold

Følg Rv 40 i Numedal, Kongsberg - Veggli ca. 6,2 mil.  Like før Veggli sentrum i 60 sonen, er det skilt på venstre side av Rv 40 "Søre Vegglifjell", her svinger man inn.  Følg Skjærbrekkaveien, som svinger seg opp mot fjellet.  Elektronisk bom med innkast NOK 80,-.  Tar også kort.  - Kjør til kryss hvor skilt viser veien til Sundtjønn.  Veien stiger stort sett hele tiden.  Når man nærmer seg Sundtjønnområdet, passeres søppelboder på høyre side, veien flater ut før den faller ned mot Sundtjønn.  Man kommer til en stor parkeringsplass.  I enden av denne ligger Norsk Folkehjelps hytte på høyre side.  Fortsett rett frem ca. 1 km. fra dette krysset.  Da kommer du til en tavle hvor det står Tomter Svartløk. Det nye området ligger i tilknytning til dette. 

Beskaffenhet

Lauvhaugen ligger sentralt på Søre Vegglifjell.  Her er det kjørte skiløyper både sydover og nordover til f.eks. Veggli Fjellstue.  Med utgangspunkt fra hyttegrenda, er det mange tur- og sykkelmuligheter i flott og variert fjellterreng.  Her finnes aktiviter for alle med f.eks. fisking og pilking, bær- og sopplukking.  Det ligger til rette for kano og kajakkpadling i løkene/smale elver, som renner stille gjennom. Idylliske vannveier, som er helt spesielt for denne hyttegrenda.  Sommerstid er det bademuligheter.  Området byr m.a.o. på trenings- og rekreasjonsaktiviteter for de spreke såvel som barnefamilier, og er et fint utgangspunkt for ekspedisjoner i høstens spiskammer med fiskestang eller bærspann. 

Hver hyttetomt vil bli oppmålt til ca. 1.000 m2 ettersom de selges.  Tomtene omsettes som høystandardtomter:  Vei til tomtegrense, vann til hyttene fra nærmeste koblingskum, strøm fra nærmeste fordelingsskap, gråvannsanlegg og tett tank for kloakk nedgravd på tomten er inkludert i tomteprisene.

Innhold

Mye hytte for pengene! 

Hytten prosjektert er av modell Beitostølen M. Hyttene vil bli gjort nøkkelferdig og innflytningsklar med unntak av overflatebehandling, som vi har vurdert å overlate til kunde å ta valg på.

Hytten gjøres snekkerferdig utvendig og innvendig. I tillegg leveres Huseby kjøkken inkl. Electrolux hvitevarer, baderomsinnredninger og utsyr, 1 stavs eikeparkett, pipe og ildsted, flisarbeider der hvor angitt på tegning, komplett elektroinstallasjon ihht. NEK. Det er varmekabler i bad og entre. Det er med ute kran for vann. Komplett torvtak.

Det vil ellers være muligheter for tilpasninger innenfor visse begrensninger, men ta kontakt så kan vi orientere om hvilke mulighter dere har.

Våre Buen hytter har meget høy materialkvalitet. Nevnes kan solid innvendig panel på hele 19x145mm, profilert listverk, flotte trapper med innfelt eik i slitasjeområdet, 45x195mm terrasseplank, og ikke minst de mange utskjæringene og detaljene rundt om. Hyttene leveres med torv på taket.

Standard

Hyttene fra Hyttefordeg, som er eksklusiv forhandler av Buen Gruppen, er anerkjent for sin høye standard på materialer, detaljer og utførelse. Hyttene har detaljer og design man kun får gjennom Buen. Mange regner Buen hyttene som selve merkevaren bland høyfjellshyttene i Norge. Be gjerne om vår byggesettbeskrivelse for detaljert oversikt. Nevnes kan 19mm 6" innvendig panel, flott trapp med eikelist, profilert listverk, ferdigbehandlete utvendige dører og vindu. Alt leveres iht. TEK10 forskriftene.

Hyttene er prosjektert snekkerferdig med standard elektro- og rørleggerarbeid. Valg av kjøkken, baderomsmøbler, fliser og peis etc. gjøres i samråd med kunde. Be gjerne om vår tilvalgsliste eller eksempler på kundetilpasninger. 

Se vår hjemmeside: www.hyttefordeg.no for mer informasjon om annonsert hytte samt alternative hyttemodeller.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig hytteprat!

Bilder

Prisantydning

Kr. 3 470 000,-

Informasjon

Adresse:
Lauvhaugen hyttefelt
3628 Veggli

Boligtype: Hytte
Eieform:
Soverom: 4
Primærrom: 92m2

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler

Thomas Belsby
Epost: thomas@hyttefordeg.no
Telefon: +47 909 21 234

Kontakt megler direkte

Øystein Belsby
Epost:
Telefon: +47 900 20 701

Kontakt megler direkte

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: Øystein Belsby)