Kjelingnut Panorama. Nøkkelferdig Tiur spesial, 2 bad. Sol tomt


Beliggenhet

Kjelingnuten Panorama er et nytt hytteområde med særs god beliggenhet. Det går skiløype fra Kjelingnuten Panorama inn i eksisterende løypenett for Rauland og Silkedalen. Området har ski inn/ski out. Kort vei til Rauland høyfjellshotell og Vierli, som har over 8 km nedfarter, barnebakke, eget lekeområdet og barneheis.

Generelt

Tiur L Spesial er vår nyeste nøkkelferdig hytte. Den er komplett med kjøkken, hvitevarer, to bad, Badstue eller vaskerom, torv på tak og støpt såle ++++ 

Tomt er inkludert i Hytte prisen.

Det er ikke tatt med beis inne / Ute i tilbudet.

Opparbeidelse tilkommer da det er forskjell fra tomt til tomt. Opparbeidelse fra ca kr. 250 000,- Dette avtales med Grave entreprenør

Gebyr og Avgifter

2,5%  + dok avgift på tomt.

 

Opparbeidelse av tomt Ca Kr. 250 000,- kan variere fra tomte valg.

Påkoblings gebyrer Vinje kommune, VA Kr. 846,40 pr m2

Bygge søk Ca kr. 20 000,-

Strøm tilkobling Kr. 40 000,-

 

Årlige kostnader som vedlikehold, brøyting og strøing Kr. 10 000,-

Løypelaget spons kr. 750,- per år

Innhold

Hyttene vil bli gjort nøkkelferdig og innflytningsklar med unntak av overflatebehandling, som vi har vurdert å overlate til kunde å ta valg på.

Hytten gjøres snekkerferdig utvendig og innvendig. I tillegg leveres Drømme kjøkken inkl. hvitevarer, baderomsinnredninger fra Foss og utstyr, pipe og ildsted, flisarbeider der hvor angitt på tegning, komplett elektroinstallasjon iht. punktskjema (fåes på forespørsel). Det er varmekabler i bad og entre. Komplett torvtak.

Det vil ellers være muligheter for tilpasninger innenfor visse begrensninger, men ta kontakt så kan vi orientere om hvilke muligheter dere har.

Standard

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK10 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.  . 

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres hos Nordic Houses OÜ, vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark. 

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger.  Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd som i våre langt mer kostbare modeller.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.

For å se nærmere på standarden som er lagt inn i hytta kan dere ta kontakt med selger for nærmere avtale om visning.

Bilder

Prisantydning

Kr. 3 590 000,-

Informasjon

Adresse:
Maristigen
3864 Rauland

Boligtype: Hytte
Eieform: Eier (Selveier)
Soverom: 4
Primærrom: 145m2

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler

Jan Einar Stølan
Epost: je@buenoriginal.no
Telefon: +47 414 23 720

Kontakt megler direkte

Jan Einar Stølan
Epost:
Telefon: +47 414 23 720

Kontakt megler direkte

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: Jan Einar Stølan)