Nyhet! Vår nye Buen Høgtind. Nøkkelferdig med panoramatomt inkl.


Beliggenhet

Rauland er kjent for sitt flotte skiterreng og området har også flotte turmuligheter på sommeren med bl.a. bade- og fiskemuligheter i Torvjetjønn. 

Heimvegli Hyttegrend har en usjenert og rolig beliggenhet ved Torvtjønn. Fantastisk flott skiterreng med Silkedalen rett ovenfor hyttefeltet. Det går skiløype fra Heimvegli, som forbindes med løypenettet til Silkedalen og mot Angravlia. Det er gangavstand til Heimvegliheisen som bringer deg videre til Vierli med over 8 km nedfarter, med barnebakke, eget lekeområdet og barne heis som gjør at barn helt ned i tre-fire års alderen får trening i å klare både heis og bakke. 

Generelt

Nye Høgtind Nøkkelferdig. Støpt på såle med torvtak, kjøkken, hvitevarer, komplett bad. Varmekabler i entre og bad. Downlight i bad, inngang, kjøkken. Be om Nøkkelpakke prospekt.

Det er med tomt i hytte prisen. Opparbeidelse av tomt Ca. Kr. 250 000,-. I følge entreprenør så er det prisen for vanlig opparbeidelse av tomt.

Det er ikke tatt med overflate behandling ute / inne (beising)

Adkomst/Tomteforhold

Kjør til Vierli via Rv 37 og fortsett videre i retning Rjukan/Møsvatn. Ca 1,4 km etter passering av kafèen på Vierli kommer du til avkjøring til Heimvegli på høyre side av veien - se skilt "Heimvegli"- og "Møsstrond"

Ca. avstander; Rauland sentrum: 12 km, Åmot i Vinje: 29 km, Rjukan: 36 km, Skien: 145 km, Tønsberg: 210 km, Oslo: 210 km, Arendal: 210 km, Haugesund: 245 km, Bergen: 280 km

Geebyrer og avgifter

På koblings gebyrer Vinje kommune. Vann, kloakk og strømm Kr. 160 000,-

Årlige kosnader som komunale avgifter, vedlikehold av vei, brøyting kommer i tillegg.

Innhold

Hytta vil bli gjort nøkkelferdig og innflytningsklar med unntak av overflatebehandling, som vi har vurdert å overlate til kunde å ta valg på.

Hytten gjøres snekkerferdig utvendig og innvendig. I tillegg leveres Aubo eller Drømme kjøkken inkl. hvitevarer. Bade roms innredning og utstyr, pipe og ildsted, flisarbeider der hvor angitt på tegning, komplett elektroinstallasjon iht. punktskjema (fåes på forespørsel Nek 400). Det er varmekabler i bad og entre. Komplett torvtak. Støpt såle

Planløsningen og rom delingen i denne hytta gir en svært effektiv plass utnyttelse. Hyttemodellen utstråler tradisjoner, i en moderne og eksklusiv utførelse. 

Denne Buen hytta er tilpasset et aktivt liv i naturen, sommer som vinter.

Det vil ellers være muligheter for tilpasninger innenfor visse begrensninger, men ta kontakt så kan vi orientere om hvilke muligheter dere har.

Standard

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.  . 

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres hos Nordic Houses OÜ, vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv. 

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger.  Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd som i våre langt mer kostbare modeller.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.

For å se nærmere på standarden som er lagt inn i hytta kan dere ta kontakt med selger for nærmere avtale om visning.

Bilder

Prisantydning

Kr. 3 350 000,-

Informasjon

Adresse:
Beiteplassen
3864 Rauland

Boligtype: Hytte
Eieform: Eier (Selveier)
Soverom: 4
Primærrom: 89m2

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: )