SIMON SANDE – Knaben – Hyttemodell «Beitostølen»


Beliggenhet

Hattevarden hyttegrend ligger på Knaben - midt mellom Sirdal og Setesdal. Knaben er ”jomfruelig" som hyttedestinasjon, og det satses nå på å gjøre Knaben til Sørlandets nye hyttedestinasjon.

Den gamle og pittoreske gruvebyen har en helt spesiell historie, en magiske stykke natur og på mange måter en godt bevart hemmelighet.

Nå er Knaben en av de viktigste satsingene i Kvinesdal kommune, og familiene stortrives i kilometerlange skiløyper inn over de snørike fjellviddene og skitrekket har tre utforkjøringer og varmestue. Handelslaget til Heidi er den viktigste møteplassen og leirskolen har brakt mang en ungdom til Knaben gjennom historien. Vi i Simon Sande har helt spesielle planer for denne destinasjonen og som vi er glade for å være med å utvikle. Det er ikke uten grunn den norske stat har bevilget millioner av kroner til bevaring av natur og historie. Hattevarden er den nyeste hyttegrenden på Knaben der de første hyttene ble bygget i 2015. Området ligger bare 300 meter fra skitrekket og kilometerlange skiløyper går like utenfor hyttedøra. Velkommen til den nye destinasjonen i Sør Norge.

Generelt

Oppgitt pris er for en snekkerferdig hytte med torv på taket, og INKLUDERT RIMELIGSTE TOMT.

Prisen inkluderer også opparbeidelse av tomten, og fundament-/betong arbeid.

Dette er en prosjektert hytte, dvs. den er planlagt oppført. Planløsning og andre justeringer kan tilpasses ditt ønske. Oppgitt pris er for en snekkerferdig hytte. Nøkkelpakke kan bestilles etter nærmere avtale og beskrivelse, til en fast pris. Ta kontakt for mer informasjon.

Denne hytte modellen, Beitostølen, kommer i tre størrelser: S/M/L. Størrelsen for hyttene er et BYA areal på for S: 86 m2 /for M: 104 m2 / for L: 118 m2. M og L har 4 soverom + lofts hems, 2 bad med dusj,  teknisk rom. L har i tillegg badstue som standard. S og M kan velge badstue som tilvalg.

Prisene på en snekkerferdig hytte inkludert rimeligste valgfri ledig tomt, er dette på Hattevarden:
Modell  S:  Kr. 2 590 000,-
Modell M: Kr. 2 790 000,-
Modell L:  Kr. 2 990 000,-

HYTTA KAN BLI DIN BESTE INVESTERING! Spør oss gjerne om mer info for dette.

Adkomst/Tomteforhold

Fra StavangerFølg E39 mot Kristiansand til du kommer til Helleland her tar du av på FV42 denne skal du følge hele veien til Kvinlog. Vær litt obs når du kommer til Tonstad bru, her tar du til høyre gjennom Tonstad sentrum. Når du kommer til Kvinlog svinger du til høyre inn på FV 465, følg så skilt videre til du er på Knaben. Turen er ca. 170 km, og tar drøye 2 timer på sommerføre, og noen minutter lenger på vinterføre.

Fra Kristiansand

Kjør RV 9 mot Evje, når du kommer til Hægeland tar du av på FV 462 mot Bjelland. Når du kommer til Bjelland svinger du til høyre inn på FV 455 mot Sveindal. På Sveindal svinger du til venstre inn på FV 42. Når du kommer til Kvinlog svinger du til høyre inn på FV 465, følg så skilt videre til du er på Knaben. Turen er ca. 135 km, og tar cirka 2 timer på sommerføre.

 

Knaben - Hyttefolkets nye favorittsted!

På Knaben får du gode naturopplevelser og et lite stykke verdenshistorie. I gruvene på Knaben ble det utvunnet molybden. Siste arbeidsdag var 30. april 1973. Gruvene har hatt sin storhetstid når det har vært ufred i verden, siden molybdenen benyttes når man lager våpen. I dag er det leirskole og landhandel som er igjen. De gamle boligene til gruvearbeiderene er nå benyttet som fritidsboliger, og plassen har blitt så populær at det bygges stadig nye hytter.

Skiterrenget på Knaben ligger rett utenfor stuedøra og vi kan tilby et variert løypenett for alle. Fra 700 meter og innover heiene byr Knaben på et fantastisk turterreng på ski eller med sko på beina, pepret med kulturminner fra både 2. verdenskrig og gruvehistorien.

På Knaben samler familiene seg i hyttene og livet utenfor får ta en liten pause! Knaben er for deg som liker egenart, som er glad i naturen. Knaben er for deg som er glad i historie, er interessert i kultur, arkitektur og dramatikk. Knaben er for deg som liker det enkle liv, som søker roen og vil nyte livet! Knaben er for deg som søker det ekte og som av og til har bålet som målet for turen! Velkommen til Knaben!

Innhold

Hytten leveres iht. vår standard leveringsbeskrivelse. Kort fortalt kan man enkelt velge fliser, kjøkken, peis og baderomsmøbler etter ønske. Også andre tilpasninger kan gjøres i samarbeid med våre arkitekter. Ta kontakt for mer informasjon.

Simon af Sande Byggerier AS er en av de ledende hytteleverandørene i Agder og Rogaland. Vi er eksklusiv partner i Buen Gruppen, og kan derfor tilby de unike Buen hyttene. Hyttene er kjent for sin lange tradisjon og høye standard på materialer, designdetaljer og utførelse. Hyttene er noen av Norges mest solgte, og regnes av mange som selve merkevaren blant fjellhyttene.

Våre Buen hytter har meget høy materialkvalitet. Nevnes kan solid innvendig panel på hele 19x145mm, profilert listverk, flotte trapper med innfelt eik i slitasjeområdet, 45x195mm terrasseplank, og ikke minst de mange utskjæringene og detaljene rundt om. Hyttene leveres med torv på taket og takrenner av tre med kjettinger.

Våre Isolaft hytter har 8 toms tømmerstokker, med isolering som ett nytt bolighus (TEK 10). Dette gir en god energiutnyttelse og økonomi, og samtidig et fantastisk Soria Moria inntrykk og utseende.

Kommunale søknadsgebyr og tilkoblingsavgift/dokumentavgift for tomten er ikke inkludert i oppgitt pris.

Standard

Vår kundelovnad

Som Norges første Buen Partner lover vi og Buen Gruppen å levere «hyttedrømmen» til alle de som ønsker seg et fristed for seg og sine nærmeste.

Vi skal levere høy kvalitet til en pris som kundene vil betale. Kundene skal kjenne oss som en partner som bidrar med et sted de vil trives, og som de er stolte av å vise frem.

God kompetanse, god gjennomføring og riktige produkter skal gi vår kunder varige verdier, og sikre at Buen Gruppen og Simon Sande blir en langsiktig partner.

HYTTA KAN BLI DIN BESTE INVESTERING! Se mer på www.buengruppen.no 

Bilder

Prisantydning

Kr. 2 590 000,-

Informasjon

Adresse:
Tomt 15, Hattevarden, Knaben
4473 Kvinlog

Boligtype: Hytte
Eieform:
Soverom: 3
Primærrom: 76m2

Visning

Ring gjerne 478 90009 før du kommer

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: Svein Tore Overå)