Knaben / Reinshommen – Stor fjell leilighet med innebygd garasje t.s. via Simon Sande


Beliggenhet

I Reinshommen hyttefelt, med flott utsikt utover Knaben. Reinshommen har en fantastisk beliggenhet med sol hele dagen, og utsikt direkte mot syd. Alpinanlegget er ikke langt unna. Drømmetomter på ca. 700 meter over havet, og opptil 1000 meter høyde på fjellene som omkranser den gamle gruvebyen, Knaben. Se kart for nøyaktig plassering.

 

Generelt

Bruttoareal på over 130m2!

Hytten er snekkerferdig, og kan overtas umiddlbart.

Perfekt for en aktiv familie, eller som firmahytte. På sommer og høst frister de merkede turløypene til flotte turer innover fjellet. Flotte muligheter for både bading og fisking.

 

Adkomst/Tomteforhold

Kun drøye to og en halv timers kjøring fra både Stavanger (via Tonstad) og Kristiansand (via Kvinesdal). Fra Lister regionen kjører de fleste på ca . en og en halv time. Alpinanlegg med tre nedfarter, og over 40 km med oppkjørte langrennsløyper.Disse starter i hyttefeltet, og går innover fjellet. Helt til Åseral for de som er sprekest.

Veien går via Kvinlog og til Knaben. Fra Kvinlog er det 29 km opp i fjellheimen. Muligheter for fiske, og for de jaktlystne er det også muligheter for leie av terreng. Fauna og dyreliv er rikt i Knabeheiene, og elg, hjort, rådyr, skogsfugl og rype er hyppige innslag i skogen og på høyfjellet. Det er i tillegg mye bær.

 

Innhold

Underetasje:
Flott entré med trapp. Soverom, bad, stort vaskerom med mange muligheter og 2 boder på tilsammen 16m2. Her er det god plass til f.eks skismøring m.m.

1. etg:
Stor stue på 30m2 med utsikt og utgang til terrasse.  Trapperom deler en ellers åpen løsning mot kjøkken og spisestue på 21m2. Et "master" soverom, og et mindre samt bad.

2. etg:
Loftsstue på over 30m2, trapperom og 2 romslige soverom.

 

Denne hytten blir levert "Snekkerferdig" - Med solid og flott tregulv på alle gulv som ikke er tegnet med fliser på tegningene.Innvendig panel er i solid heltre med tykkelse på 19 mm, og med en bredde på hele 180 m.m. Flott og trygg trapp i furu med innlagt eik - med solid rekkverk. Vinduene er 2 lags med isolerglass. Både hoved dør, bod dør og terrasse dør blir levert ferdig malt - på begge sider. Farge på vinduer er klassisk hvit. Utvendig hoved inngangsdør er sort malt på begge sider, og isolerte. Inkludert i prisen er en standard pakke for elektrisk - og en standard rørleggingspaskke med 200 liters varmtvanns bereder. Spør oss gjerne om et detaljert oppsett for dette.

Vi kan også levere hytten som "Nøkkelferdig" for en grei fast pris. Dette inkluderer da en helt ferdig hytte - "klar til maling/lakk - med bl.a. flott kjøkken fra HAMRAN med intergrete hvitevarer, baderomsmøbler, varmekabler, fliser/skifer på gulv, peis/-ovn. Spør oss om en detaljert beskrivelse, og en på forhånd avtalt fast pris for dette.

Hytten leveres med torv på taket (også på bod) og takrenner i tre.

Kommunale tilkoblings- og oppmålingsarbeider kommer i tillegg.

Vaktmester- og vasketjenester kan tilbys om ønskelig.

 

Standard

Den hytten er en oppført av Simon af Sande Byggerier AS, forhandler av Buen Gruppen i Agder, Rogaland og Hordaland. Buen Gruppen er ledende leverandør av fjellhytter i Norge, og selve merkevaren på fjellhytter. De er kjent for sin høye standard på materialer, detaljer og utførelse. Av mange blir disse hyttene regnet som selve "Merkevaren" blant de flotte fjellhyttene i Norge.

Leilighetene har f.eks flott villmarkspanel og mange flotte detaljer.

Bilder

Prisantydning

Kr. 2 590 000,-

Informasjon

Adresse:
Tomt 10, Reishommen, Knaben
4473 Kvinlog

Boligtype: Hytte
Eieform:
Soverom: 5
Primærrom: 130m2

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: Tore Bakken)