Vi er BUEN PARTNER

3 tomter reservert, kun 6 fantastiske utsiktstomter med hytte. Skap din egen hyttedrøm!!


Beliggenhet

3 tomter reservert, kun 3 dager etter at annonsen ble publisert. (Reservert: Tomt 23, 26 og 30)

Fantastisk turområde på den rette siden av Kvamskogen. Sydvendt med meget god utsikt og optimale solforhold. Helt nytt felt som kun har seks tomter tilgjengelig. Alle tomtene er romslige og er fra ca. 1050- 1300 m2.
Ca. 100 meter til nærmeste preparerte skiløype. Her kan familien virkelig kose seg både sommer og vinter.

Generelt

Grunnarbeidene starter i mai 2020. Det skal anlegges ny infrastruktur, før selve planeringen av tomtene. Alle tomtene planeres samtidig og vi kan regne med byggestart ca. juli 2020. Normal oppføringstid er ca. 6 måneder, men det avhenger av størrelse og kompleksitet av bygg som velges.
Buen har mange spennende modeller å velge blandt, så denne annonsen er bare et forslag til hva som kan bli nettopp DIN drømmehytte.

Adkomst/Tomteforhold

Vei helt inn på tomten med 2 stk. biloppstillingsplasser.

Vinterbrøytet vei helt til og med biloppstillingsplass.

Årlig kostnad per d.d. kr 10.000,-

Dette dekker også vedlikehold sommerstid, samt vedlikehold av det private ledningsnettet som fører til offentlig tilknyttnig.

Referanser/ Visningshytter

Det er mange nye Buen hytter i dette området. Ta kontakt for visning av tomter og hytter.

En del av disse hyttene fungerer som visningshytter, hvor man kan se en del forskjellige løsninger og kvaliteteten på det som leveres.

Innhold

Hytten leveres iht. vår standard leveringsbeskrivelse. Kort fortalt kan man enkelt velge fliser, kjøkken, peis og baderomsmøbler etter ønske. Også andre tilpasninger kan gjøres. Ta kontakt for mer informasjon.

Hytten har overbygd inngangsparti med egen inngang til romslig teknisk rom/bod. Romslig entré med god plass til garderobeløsning etc. Åpen stue-/kjøkkenløsning med herlig høy himling. Gang med tilgang til 4 soverom og hele to bad. Hems kan innredes eller brukes som et stort lagringsrom. Det er også mulig å ha lagring over entre og teknisk rom/bod.

Standard

Buen Partner Vest er en av de ledende hytteleverandørene i Hordaland og Sogn og Fjordane. Vi er partner i Buen Gruppen, og kan derfor tilby de unike Buen hyttene. Hyttene er kjent for sin lange tradisjon og høye standard på materialer, designdetaljer og utførelse. Hyttene er noen av Norges mest solgte, og regnes av mange som selve merkevaren blant fjellhyttene.

Våre hytter har meget høy materialkvalitet. Nevnes kan solid innvendig panel på hele 19x145mm, profilert listverk, flotte trapper med innfelt eik i slitasjeområdet, 45x195mm terrasseplank, og ikke minst de mange utskjæringene og detaljene rundt om som er en mulig opsjon. Hyttene leveres med torv på taket som standard, men annen takløsning er også mulig.
Kommunale søknads- og tilkoblingsgebyrer er ikke inkludert.

Bilder

Prisantydning

Kr. 4 090 000,-

Informasjon

Adresse:
Øvre Kvernaskogen
5600 Norheimsund

Boligtype: Hytte
Eieform: Eier (Selveier)
Soverom: 4
Primærrom: 92m2

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: Thor-Arne Fagervold)