Kvitfjell – Varden Alpin – Eksklusiv BUEN Hytte – Fantastisk område – ski in/out – tomt & grunnarbeider tilkommer.


Beliggenhet

Ved inngangen til Peer Gynts rike, nær høyfjellet og inntil alpinbakken, utvikles nye høystandard hyttetomter i Kvitfjell. Et helt unikt område for dem som vil bo på fjellet i naturskjønne, snøsikre, og rolige omgivelser. Her får du Norges flotteste turterreng rett utenfor hyttedøra, sommer som vinter. Løypene som forbinder Kvitfjell med Skeikampen i sør, og Skardbua i vest, ligger et steinkast unna hyttetomtene. Fra det nye toppunktet i alpinbakken tar du deg enkelt tilbake til hytta etter endt dag i bakken.

Nye alpinbakker og heiser ble åpnet juleferien 2017, og området har allerede blitt veldig populært! En ny gondol binder nå anlegget sammen med dagens heiser på Vestsiden i Kvitfjell. Det er bygget ny stolheis med to tilhørende nedfarter i Kvitfjell Varden. Alle nye hyttetomter vil få direkte ski inn - ski ut til alpinbakken.

Varden Alpin 1 og 2, med perfekt Ski-inn og -ut og panoramautsikt mot Kvitfjell Vest, Svinslåa og Segelstadseterkampen. Varden Alpin er de perfekte alpintomter for deg som ønsker å bo tett på bakken. Tomtene ligger 780-830 meter over havet i svært snøsikre omgivelse.

Generelt

HYTTA
For dette prosjektet har vi gleden av å presentere nøkkelferdig Buen Høgtind. Brutto arealet på hytta er på hele 89 m2 + hems på ca 37 m2. Nøkkelferdig er beskrevet under innhold, og kunder kan påvirke endringer etter avtale. Det er brukt kvalitets materialer i leveransen.

GRUNNARBEIDER:
Graving og støp av plate på mark tilkommer i denne annonsen.

TOMTENE:
Ledig tomt velges og tilkommer prosjektet. Tomtestørrelser fra 690 - 1250 m2. Priser fra kr. 900 000 - 2 000 000 mnok.

ESTIMERT TOTALBUDSJETT FOR KUNDE PÅ VALGFRI TOMT:

* Ledig tomt inkludert
* Grunnarbeide (forutsatt ikke sprengning)
* Støpt plate
* Nøkkelferdig hytte som beskrevet

PRIS PÅ TOTALPROSJEKT INKLUDERT LEDIGE TOMTER, GRUNNARBEID OG STØPT PLATE: FRA 3.940.000,- - 4.990.000,-

Med forbehold om solgt/reservert. Vi arrangerer visning fortløpende.

Adkomst/Tomteforhold

Ta av fra E6 ved Fåvang og følg skilting mot Kvitfjell Vest.

Buen Gruppen Lillehammer

Buen Partner Lillehammer har ansvaret for salg og oppføring av Buen Gruppen sine hytter i en omkrets på 10-15 mil rundt Lillehammer. Primære områder vil være Sjusjøen, Hafjell, Kvitfjell, Skei, Musdalseter, Ringebu, Fåvang, Rollstulen, Gålå, Galdø, Skåbu, Beitostølen og områdene i Valdres. Vi bygger der kundene har tomt eller ønsker seg tomt. Vi kan være behjelpelig med å skaffe tomter om du ikke finner riktig destinasjon i denne annonsen.

Buen Partner Lillehammer bygger kvalitets hytter, og våre snekkere utfører sitt arbeide som holder høy håndverksmessig standarder. Vi har egne tegnere og dedikerte byggesaksbehandlere som sammen med våre selgere sørger for at kundene blir godt ivaretatt fra første kontakt til endelig bruk av hytta når den står ferdig.

Innhold

Buen Høgtind har håndverksmessige kvaliteter og utforming som en blir glad for å eie og glad for å iakta. Her er det nok av plass til storfamilien eller sosiale anledninger hvor venner blir med. Det er flere soner og oppholdsrom. Se foreslått planløsning.
Dette prosjektet leveres nøkkelferdig over støpt plate. Kjøkken og stue på over 47 m2, hele 4 soverom inklusive 2 på hemsen (valgfri innredning) og egen hemsestue som fungerer perfekt som egen boltre plass for gjester/barn/barnebarn osv. Det er bad/vaskerom, torv på tak, fliser, parkett, peis ovn, snekkerarbeid ute og inne. Planløsningen ligger vedlagt dette prospektet. Det er lagt vekt på åpne flater og godt med utsyn. Vi guider deg gjerne gjennom detaljer i prosjektet. Ta kontakt

LEVERANSE;

* HTH kjøkken ihht tegning
* Nordpeis peisovn (design og miljøkvaliteter)
* Rør og utstyr (vegghengte toaletter og god standard)
* Elektrisitet ihht NEK 400 standard + downlights + utelys m.m (God standard)
* Fliser og 1 stavs parkett ihht beskrivelse
* Byggesøknad inkludert
* Bygge og prosjektleder inkludert
* Rigg og drift inkludert
* Hytta ferdig bygget inkludert

(Detaljer fås på forespørsel)

Standard

Buen er selve merkevaren av fjellhytter i Norge, og den har vært en sterk merkevare i nærmere 50 år. Her investerer du i trygge håndverksmessige kvaliteter og design. Med våre egne snekker team sikrer vi deg et godt produkt som bygges ferdig på tomten av oss som kjenner produktet på best mulig måte.

Bilder

Prisantydning

Kr. 2 600 000,-

Informasjon

Adresse:
Kvitfjell Alpinanlegg, Kvitfjellvegen
2634 Fåvang

Boligtype: Hytte
Eieform: Annet
Soverom: 4
Primærrom: 82m2

Visning

Etter avtale

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: Bjørn Raffenberg Skotte)