Storslått Buenhytte nøkkelferdig med Kvamskogens beste tomt tilgjengelig


Beliggenhet

Fantastisk turområde på den rette siden av Kvamskogen. Sydvendt med meget god utsikt og optimale solforhold. Helt nytt felt som kun har seks tomter tilgjengelig. Alle tomtene er romslige og er fra ca. 1050- 1300 m2.
Ca. 100 meter til nærmeste preparerte skiløype. Her kan familien virkelig kose seg både sommer og vinter.

Generelt

Her er vår fantastiske hyttemodell Beitostølen L med oppløft.

Vi tilbyr denne ferdig oppsatt og snekkerferdig utvendig og innvendig, med standard grunn pakke for rørlegging med VV bereder, standard elektro (full) pakke, samt ferdig badstue, for 4.690.000 kroner. Prisen inkluderer også komplett grunnmur med armering.

Hems er også inkludert, ferdig kledd med panel og med gulv. Den har et gulvareal på hele 35 m2 som kommer i tillegg til de 112 m2 i 1. etasje. Så med sine totalt 147 m2. er dette en romslig familiehytte med hele 5 soverom og minimum 10 sengeplasser.

Prisen inkluderer tomt og grunnarbeid !

Offentlige avgifter til stat/kommune samt renovasjon er ikke inkludert.

Adkomst/Tomteforhold

Vinterbrøytet vei. Parkering på egen tomt.

Visningshytter

Vi har bygget mange hytter av denne og andre modeller, som vi har anledning til å vise frem til deg som kjøper på flere destinasjoner over hele Hordaland, også på Kvamskogen. Det gjør det enklere å velge løsninger, farger etc. Vi viser deg gjerne på ettermiddag og i helger :-)

Innhold

For denne prisen får du en nøkkelferdig hytte med parkett på gulvene, ferdig med flis på baderiomsgulv og i gang. Det leveres også varmekabler her.

Alle flater utvendig og innvendig leveres snekkerferdig og klare for overflatebehandling utvendig, og inne kan du velge tillegg med de flotte fargene i vårt interiørbeis-program.


Nøkkelferdig hytte inneholder bl.a. kjøkken inkl. hvitevarer, baderoms innredninger og utstyr, stålpipe, flisarbeider der hvor angitt på tegning. komplett og ferdig badstue/sauna. Alle gulv som ikke har flis, leveres med flott 3-stavs eikeparkett men kan oppgraderes om ønskelig.

Det er da også varmekabler i bad og entre. Hytten leveres alltid med et komplett torvtak, ferdig sådd. Det eneste du som kunde trenger å levere inn i prosjektet, er flisene og ildsted.

Om ønskelig kan det være muligheter for noen individuelle tilpasninger. Ta kontakt for nærmere orientering om dette.
Vi benytter kun fagfolk i våre prosjekter og garanterer topp utførelse og anerkjente produkter i vår leveranse.

Standard

Bygget etter TEK 17 med gjeldende regler for fritidsbolig.

Nettside: www.buenpartnervest.no

Bilder

Prisantydning

Kr. 4 690 000,-

Informasjon

Adresse:
Kvernaskogen
5600 Norheimsund

Boligtype: Hytte
Eieform: Eier (Selveier)
Soverom: 5
Primærrom: 116m2

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: Per Arno Høra)