Hafjell Moseteråsen – X- Tomter ledig – Prosjekterte nøkkelferdig hytter over støpt plate


Beliggenhet

Moseteråsen ligger vakkert til i Øyer, kun en liten biltur nord for Lillehammer. Området er velkjent for friluftsaktiviteter hele året og er en rå destinasjon. Hafjell er en velkjent destinasjon Moseteråsen ligger med fritt utsyn mot dalen og fjellene omkring. Det er direkte utsikt mot Hafjelltoppen og alpinanlegget der. Det arrangeres visning etter avtale eller selvsyn.

Moseteråsen ligger høyt og fritt inn mot Øyerfjellet ved Hafjell, nær Mosetertoppen, rett ved nye Hafjell Langrennsstadion. Området ligger på ca 835 moh, mot syd og vest, og er spesielt solrikt. Moseteråsen vil trolig være det siste hytteområdet som ligger så høyt og fint til inn mot Hafjell / Øyerfjellet. Praktfullt utsyn over Hafjell, mot Gudbrandsdalen i syd og mot vest via Synnfjellet / Spåtind, Gausdal, Vestfjell, mot Jotunheimen og videre Skeikampen i vest.

Generelt

HYTTA (ANDRE HYTTER KAN VELGES)
For dette prosjektet har vi gleden av å presentere nøkkelferdig Buen Høgtind. Se annonsen for komplett oversikt.

TOMTENE
Tomteprisen tilkommer prosjektet. Andre hytter kan velges innenfor reguleringsbestemmelsene. På Moseteråsen X feltet ligger tomteprisene på ca 2 mill - 3,4 mill. Se nærmere beskrivelser på prosjektets hjemmeside i linken på siden av denne annonsen.

MER OM TOMTENE:
Det er et etablert hyttefelt og tomtene som nå selges ligger spredt på feltet. De er store og ligger godt i terrenget. Det er ski ut og inn fra området til Hafjell alpinanlegg

GRUNNARBEIDER/GRAVING
Det benyttes lokale aktører for dette arbeidet. Graving og støping av plate tilkommer prosjektet.

Adkomst/Tomteforhold

Adkomst er fra E6 avkjørsel 85 til Øyer Sentrum og deretter til Nermo Hotell, deretter til venstre i krysset ovenfor Nermo Hotell og deretter første veg til høyre (Hornsjøveien) til du kommer en bom(ca 5-6km). Etter bommen(kortautomat) andre vei til høyre ca 700 meter fra bommen. Følg instruksjoner for å komme gjennom bommen.

Hafjell ligger vakkert og spektakulært til, vestvendt i den nedre dalen av Gudbrandsdalen. Dette store dalføret på østlandet ligger mellom Valdres i vest og østerdalen i øst og er for mange et symbol på vakker norsk natur. Hafjell er først og fremst kjent for sitt flotte alpinanlegg med nedfarter for enhver smak.

Området ble først utviklet til Lillehammer-OL i 1994, og har siden vært i konstant utvikling. Anlegget har status som nasjonalanlegg i alpint, og skal arrangere ungdoms-OL i 2016. Mange betrakter Hafjell som en av Norges aller mest komplette skidestinasjon, og er et eldorado for langrenns- og alpinetusiaster.

På Hafjell har du hele 300 km med preparerte langrennsløyper - noe for alle nivåer. Hafjells siste tilskudd til langrennsløperne er Hafjell langsrennsstadion, i tillegg nye konkurranseløyper og lysløyper. Alpinanlegget består av 28 nedfarter på til sammen 33 km.

Heisanlegget er betydelig oppgradert de senere år, blant annet med Gondolheisen som i 2007 var landets første. Andre nyheter er barneområde og ny flott restaurant med unik beliggenhet på Gondoltoppen. Ytterligere utvidelser planlegges, så denne destinasjonen utvikler seg for fremtiden.

Buen Gruppen Lillehammer

Buen Partner Lillehammer har ansvaret for salg og oppføring av Buen Gruppen sine hytter i en omkrets på 10-15 mil rundt Lillehammer. Primære områder vil være Sjusjøen, Hafjell, Kvitfjell, Skei, Musdalseter, Ringebu, Fåvang, Rollstulen, Gålå, Galdø, Skåbu, Beitostølen og områdene i Valdres. Vi bygger der kundene har tomt eller ønsker seg tomt. Vi kan være behjelpelig med å skaffe tomter om du ikke finner riktig destinasjon i denne annonsen.

Buen Partner Lillehammer bygger kvalitets hytter, og våre snekkere utfører sitt arbeide som holder høy håndverksmessig standarder. Vi har egne tegnere og dedikerte byggesaksbehandlere som sammen med våre selgere sørger for at kundene blir godt ivaretatt fra første kontakt til endelig bruk av hytta når den står ferdig.

Innhold

Dette prosjektet leveres nøkkelferdig over støpt plate, med Kjøkken og stue på over 47 m2, hele 4 soverom inklusive 2 på hemsen (valgfri innredning) og egen hemsestue som fungerer perfekt som egen boltre plass for gjester/barn/barnebarn osv. Det er bad/vaskerom, torv på tak, fliser, parkett, peis ovn, snekkerarbeid ute og inne. Planløsningen ligger vedlagt dette prospektet. Det er lagt vekt på åpne flater og godt med utsyn. Vi guider deg gjerne gjennom detaljer i prosjektet. Ta kontakt

LEVERANSE;

* HTH kjøkken ihht tegning
* Nordpeis peisovn (design og miljøkvaliteter)
* Rør og utstyr (vegghengte toaletter og god standard)
* Elektrisitet ihht NEK 400 standard + downlights + utelys m.m (God standard)
* Fliser og 1 stavs parkett ihht beskrivelse
* Byggesøknad inkludert
* Bygge og prosjektleder inkludert
* Rigg og drift inkludert
* Hytta ferdig bygget inkludert

(Detaljer fås på forespørsel)

Standard

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres hos Nordic Houses ved vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark.

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger. Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.

Bilder

Prisantydning

Kr. 2 800 000,-

Informasjon

Adresse:
Moseteråsen
2636 Øyer

Boligtype: Hytte
Eieform:
Soverom: 4
Primærrom: 82m2

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: Henrik Notevarp)