En liten perle i Gudbrandsdalen mellom Hafjell og Kvitfjell – Eksklusiv hytte fra Buen Gruppen


Beliggenhet

Nordre Vesleseter ligger på Tretten sør i Gudbrandsdalen i trekantområdet mellom Hunderfossen, Maihaugen, Lillehammer, Kvitfjell, Hafjell og Skeikampen. Fantastisk turterreng hele året med milevis av oppkjørte skiløyper som er koblet til løypenettet mellom Rondane og Lillehammer/Sjusjøen. Tilsvarende tur og sykkelstier om sommeren. I tillegg har man bade- og fiskemuligheter i nærområdet.

Nordre Vesleseter hyttegrend ligger på Øyerfjellet midt mellom alpin destinasjonene Hafjell, Kvitfjell og Skeikampen.
Hyttegrenda ligger solfylt til mot vest med fantastisk turterreng, sommer som vinter. Nordre Vesleseter ligger ca. 800 m.o.h. og er en del av Øyerfjellet. Nordre Vesleseter ligger i skogsterreng på Øyerfjellet med helling mot sørvest med flott utsikt mot Gudbrandsdalen og Skeikampen. Det finnes mange severdigheter og aktivitetstilbud i området: alpinanlegg, golfbaner, lekeland mm.

Nordre Vesleseter ligger i et flott kulturlandskap hvor det fortsatt drives aktiv seterdrift.

Generelt

HYTTA
For dette prosjektet har vi gleden av å presentere nøkkelferdig Buen Høgtind. Brutto arealet på hytta er på hele 89 m2 + hems på ca 37 m2. Nøkkelferdig er beskrevet under innhold, og kunder kan påvirke endringer etter avtale. Det er brukt kvalitets materialer i leveransen. Hytta vil bli tilpasset områdets reguleringsplan og møne og gesimshøyde vil bli litt lavere enn det illustrasjonene viser.

GRUNNARBEIDER:
Graving og støp av plate på mark tilkommer.

TOMTENE:
Tomtene ligger solrikt til mot syd og vest. Her får du et variert tilbud med store tomtearealer hvor en opplever at en ligger litt for seg selv. Her oppleves naturen og dyrelivet på nært hold vekk fra støy og mas.Ledig tomt velges og tilkommer prosjektet.

Adkomst/Tomteforhold

Fra Lillehammer kjører du mot Tretten. Her passerer du de store alpin vinter destinasjonene som Hafjell og Kvitfjell i umiddelbar nærhet. Fra Hafjell og Kvitfjell tar det ca 35 min. Kvitfjell ligger nord for hytteområdet, mens Hafjell ligger syd for hyttefeltet. Buen har lange byggetradisjoner i Norge og kjenner Nordre Vesleseter godt. Andre hytter som er bygget fra Buen Gruppen Lillehammer kan sees på tomteområdet.

Nordre Vesleseter har skiløyper oppkjørt rett ved hyttefeltet.

BuenGruppen Lillehammer

Buen Partner Lillehammer har ansvaret for salg og oppføring av Buen Gruppen sine hytter i en omkrets på 10-15 mil rundt Lillehammer. Primære områder vil være Sjusjøen, Hafjell, Kvitfjell, Skei, Musdalseter, Ringebu, Fåvang, Rollstulen, Gålå, Skåbu, Beitostølen og områdene i Valdres. Vi bygger der kundene har tomt eller ønsker seg tomt. Vi kan være behjelpelig med å skaffe tomter om du ikke finner riktig destinasjon i denne annonsen.

Buen Partner Lillehammer bygger kvalitets hytter, og våre snekkere utfører sitt arbeide som holder høy håndverksmessig standarder. Vi har egne tegnere og dedikerte byggesaksbehandlere som sammen med våre selgere sørger for at kundene blir godt ivaretatt fra første kontakt til endelig bruk av hytta når den står ferdig.

Innhold

Buen Høgtind har håndverksmessige kvaliteter og utforming som en blir glad for å eie og glad for å iakta. Her er det nok av plass til storfamilien eller sosiale anledninger hvor venner blir med. Det er flere soner og oppholdsrom. Se foreslått planløsning.

Standard

Buen er selve merkevaren av fjellhytter i Norge, og den har vært en sterk merkevare i nærmere 50 år. Her investerer du i trygge håndverksmessige kvaliteter og design. Med våre egne snekker team sikrer vi deg et godt produkt som bygges ferdig på tomten av oss som kjenner produktet på best mulig måte.

Bilder

Prisantydning

Kr. 2 600 000,-

Informasjon

Adresse:
Avlingsvegen 78
2635 Tretten

Boligtype: Hytte
Eieform: Eier (Selveier)
Soverom: 4
Primærrom: 82m2

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: Bjørn Raffenberg Skotte)