SIMON SANDE – Hyttemodell «Elisabeth» – Mye hytte for pengene


Beliggenhet

Hattevarden hyttegrend ligger på Knaben - midt mellom Sirdal og Setesdal. Knaben er ”jomfruelig" som hyttedestinasjon, og det satses nå på å gjøre Knaben til Sørlandets nye hyttedestinasjon.

Den gamle og pittoreske gruvebyen har en helt spesiell historie, en magiske stykke natur og på mange måter en godt bevart hemmelighet.

Nå er Knaben en av de viktigste satsingene i Kvinesdal kommune, og familiene stortrives i kilometerlange skiløyper inn over de snørike fjellviddene og skitrekket har tre utforkjøringer og varmestue. Handelslaget til Heidi er den viktigste møteplassen og leirskolen har brakt mang en ungdom til Knaben gjennom historien. Vi i Simon Sande har helt spesielle planer for denne destinasjonen og som vi er glade for å være med å utvikle. Det er ikke uten grunn den norske stat har bevilget millioner av kroner til bevaring av natur og historie. Hattevarden er den nyeste hyttegrenden på Knaben der de første hyttene ble bygget i 2015. Området ligger bare 300 meter fra skitrekket og kilometerlange skiløyper går like utenfor hyttedøra. Velkommen til den nye destinasjonen i Sør Norge.

Generelt

Oppgitt pris er for en snekkerferdig hytte med torv på taket, og INKLUDERT RIMELIGSTE TOMT.

Prisen inkluderer også opparbeidelse av tomten, og fundament-/betong arbeid.

Denne hytten er prosjektert for oppføring på tomt nr. 55, eller annen ledig tomt etter nærmere avtale.

Dette er en prosjektert hytte, dvs. den er planlagt oppført. Planløsning og andre justeringer kan tilpasses ditt ønske. Oppgitt pris er for en snekkerferdig hytte. Nøkkelpakke kan bestilles etter nærmere avtale og beskrivelse, til en fast pris. Ta kontakt for mer informasjon.

Rask oppstart!

Simon af Sande Byggerier AS er anerkjent for rask oppstart og fremdrift på sine prosjekter. Nå har også kommunene blitt raskere på sine saksbehandlinger. Sammen sørger vi for raskest mulig oppstart på ditt prosjekt.

Dette er en hytte som er prosjektert og kan være innflytningsklar i løpet av 3-5 måneder. Hytten kan også bygges på en av våre ca. 200 byggeklare andre tomter. Utforming og planløsning kan endres etter dine spesielle ønsker. Ta kontakt for mer informasjon.

Innhold

Hytten leveres iht. vår standard leveringsbeskrivelse. Kort fortalt kan man enkelt velge fliser, kjøkken, peis og baderomsmøbler etter ønske. Også andre tilpasninger kan gjøres i samarbeid med våre arkitekter. Ta kontakt for mer informasjon.

Simon af Sande Byggerier AS er en av de ledende hytteleverandørene i Agder og Rogaland. Vi er eksklusiv partner i Buen Gruppen, og kan derfor tilby de unike Buen hyttene. Hyttene er kjent for sin lange tradisjon og høye standard på materialer, designdetaljer og utførelse. Hyttene er noen av Norges mest solgte, og regnes av mange som selve merkevaren blant fjellhyttene.

Våre Buen hytter har meget høy materialkvalitet. Nevnes kan solid innvendig panel på hele 19x145mm, profilert listverk, flotte trapper med innfelt eik i slitasjeområdet, 45x195mm terrasseplank, og ikke minst de mange utskjæringene og detaljene rundt om. Hyttene leveres med torv på taket og takrenner av tre med kjettinger.

HYTTA KAN BLI DIN BESTE INVESTERING! Spør oss gjerne om mer info om dette.

Kommunale søknadsgebyr og tilkoblingsavgift/dokumentavgift for tomten er ikke inkludert i oppgitt pris.

Standard

I denne hyttemodellen er det lagt stor vekt på funksjonalitet og gode lysforhold. 

Hytta passer godt for små familier eller for par som ikke ønsker så stor hytte.

Torvtak og den store teraasen er inkludert.

De store vinduene i stua bringer naturen inn i hytta og gir mye lys. En moderne og funksjonell hytte.

Buen-hyttene har meget solid takkontruksjon, med 70 mm takbjelker hengt opp mot solide limtredragere. Det er noe å legge vaekt på når vinteren er snørikt. 

Bilder

Prisantydning

Kr. 2 190 000,-

Informasjon

Adresse:
Tomt nr. 55, Hattevarden, Knaben
4473 Kvinlog

Boligtype: Hytte
Eieform:
Soverom: 3
Primærrom: m2

Visning

Ring gjerne 478 90009 før du kommer

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: Svein Tore Overå)