Kvalitets hytte oppføres på en attraktiv tomt // Perfekt for helårsbruk


Beliggenhet

Kjør i retning av Knaben, fra Kvinlog krysset. Ta første innkjørsel til venstre etter alpinanlegget, over broen. Kjør så ca. 300 meter og ta til venstre ved skiltet inn til Hattevarden.
Hattevarden hyttegrend ligger på Knaben - midt mellom Sirdal og Setesdal. Knaben er ”jomfruelig" som hyttedestinasjon, og det satses nå på å gjøre Knaben til Sørlandets nye hyttedestinasjon.

Den gamle og pittoreske gruvebyen har en helt spesiell historie, en magiske stykke natur og på mange måter en godt bevart hemmelighet. Nå er Knaben en av de viktigste satsingene i Kvinesdal kommune, og familiene stortrives i kilometerlange skiløyper inn over de snørike fjellviddene og skitrekket har tre utforkjøringer og varmestue. Handelslaget til Heidi er den viktigste møteplassen og leirskolen har brakt mang en ungdom til Knaben gjennom historien. Vi i Simon Sande har helt spesielle planer for denne destinasjonen og som vi er glade for å være med å utvikle. Det er ikke uten grunn den norske stat har bevilget millioner av kroner til bevaring av natur og historie. Hattevarden er den nyeste hyttegrenden på Knaben der de første hyttene ble bygget i 2015. Området ligger bare 300 meter fra skitrekket og kilometerlange skiløyper går like utenfor hyttedøra. Velkommen til den nye destinasjonen i Sør Norge.

Dette er en flott utsiktstomt, med kommunalt vann/VA, samt moderne infrastruktur (inkludert fibernett).

Generelt

Oppgitt pris er for en snekkerferdig hytte med torv på taket, og INKLUDERT RIMELIGSTE TOMT.

Prisen inkluderer også opparbeidelse av tomten, og fundament-/betong arbeid.

Dette er en prosjektert hytte, dvs. den er planlagt oppført. Planløsning og andre justeringer kan tilpasses ditt ønske. Oppgitt pris er for en snekkerferdig hytte.

Nøkkelpakke kan bestilles etter nærmere avtale og beskrivelse, til en fast pris.
Prisene er oppgitt inkludert laveste tomtepris.

Ta kontakt for mer informasjon.

Generelt

Dette er en prosjektert hytte for TOMT 55, dvs. den er planlagt oppført. Planløsning og andre justeringer kan tilpasses ditt ønske. Oppgitt pris er for en snekkerferdig hytte.
Nøkkelpakke kan bestilles etter nærmere avtale og beskrivelse, til en fast pris. Ta kontakt for mer informasjon.

Rask oppstart!

Simon af Sande Byggerier AS er anerkjent for rask oppstart og fremdrift på sine prosjekter. Nå har også kommunene blitt raskere på sine saksbehandlinger. Sammen sørger vi for raskest mulig 

Adkomst/Tomteforhold

Vei frem til tomt, og parkering på tomten.

Dette er en hytte som er prosjektert og kan være innflytningsklar i løpet av 3-5 måneder.
Hytte kan også bygges på en av våre ca. 200 byggeklare andre tomter.
Ta kontakt for mer informasjon.

Innhold

Hytten har meget god planløsning og inneholder følgende:

1.etasje:

Entre, kjøkken, stue, spiseplass og bad. Utvendig skiskap. 

2.etasje:

3 soverom, TV-stue (mulighet for omgjøring til soverom) toalett i 2. etasje.  

Hytten leveres iht. vår standard leveringsbeskrivelse. Kort fortalt kan man enkelt velge fliser, kjøkken, peis og baderomsmøbler etter ønske. Også andre tilpasninger kan gjøres.
Ta kontakt for mer informasjon.

Standard

Simon af Sande Byggerier AS er en av de ledende hytteleverandørene i Agder og Rogaland. Vi er eksklusiv partner i Buen Gruppen, og kan derfor tilby de unike Buen hyttene. Hyttene er kjent for sin lange tradisjon og høye standard på materialer, designdetaljer og utførelse. Hyttene er noen av Norges mest solgte, og regnes av mange som selve merkevaren blant fjellhyttene.

Våre hytter har meget høy materialkvalitet. Nevnes kan solid innvendig panel på hele 19x145mm, profilert listverk, flotte trapper med innfelt eik i slitasjeområdet, 45x195mm terrasseplank, og ikke minst de mange utskjæringene og detaljene rundt om. Hyttene leveres med torv på taket og tretakrenner med kjettinger.

Kommunale søknads- og tilkoblingsgebyrer er ikke inkludert.

Bilder

Prisantydning

Kr. 2 080 000,-

Informasjon

Adresse:
Tomt 55, Hattevarden, Knaben
4473 Kvinlog

Boligtype: Hytte
Eieform: Eier (Selveier)
Soverom: 3
Primærrom: 73m2

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: Svein Tore Overå)