SIMON SANDE / Norges mest populære fjellhytte / 4 sov, 2 stuer, stor terrasse og bod


Beliggenhet

PLANLAGT OPPFØRT PÅ TOMT NR. 11 / REINSHOMMEN I  
ØVST PÅ KNABEN - GRIP SJANSEN FOR DEN SISTE HELT UNIKE FJELLTOMTEN!

Dette er en unik sjanse til å sikre seg de flotteste hyttetomtene som er å oppdrive inne på Kvinesdalsheiene og Setesdal/Sirdal. Reinshommen Hyttegrend ligger helt i grenselandet for hva Fylkesmannen tillater av hyttebygging – nå er de aller siste tomtene byggeklare. Tett på fjellet, panorama utsikt og med kjørevei helt til hyttedøra.

Generelt

Oppgitt pris er for en snekkerferdig hytte med torv på taket, og er INKLUDERT TOMT.

Prisen inkluderer også opparbeidelse av tomten, og fundament-/betong arbeid.
Tomtene er ferdig opparbeidet, og det muliggjør en rask oppstart!

Dette er en prosjektert hytte for bygging - valg utforming kan påvirkes av kunde!

Nøkkelpakke til en fast pris kan kjøpes etter avtale.

 

Adkomst/Tomteforhold

Reinshommen har en fantastisk beliggenhet med sol hele dagen, og utsikt direkte mot syd. Alpinanlegget er ikke langt unna. Drømmetomter på ca. 700 meter over havet, og opptil 1000 meter høyde på fjellene som omkranser den gamle gruvebyen, Knaben.

Kun to og en halv times kjøring fra både Stavanger (via Tonstad) og Kristiansand (via Kvinesdal). Fra Lister regionen kjører de fleste på ca . en og en halv time. Alpinanlegg med tre nedfarter, og over 40 km med oppkjørte langrennsløyper.Disse starter i hyttefeltet, og går innover fjellet. Helt til Åseral for de som er sprekest.  

På sommer og høst frister de merkede turløypene til flotte turer innover fjellet. Flotte muligheter for både bading og fisking. Muligheter for fiske, og for de jaktlystne er det også muligheter for leie av terreng. Fauna og dyreliv er rikt i Knabeheiene, og elg, hjort, rådyr, skogsfugl og rype er hyppige innslag i skogen og på høyfjellet. Det er i tillegg mye bær.

DETTE ER NORGES MEST SOLGTE FJELLHYTTE MODELL

Det er kun få minutter å gå fra disse tomtene øverst i Reinshommen, til det fantastiske høyfjellsterrenget fra Knaben og innover viddene.

Her kan du gå helt til Åseral. 

På sommer og høst frister de merkede turløypene til flotte turer innover fjellet. Flotte muligheter for både bading og fisking. Muligheter for fiske, og for de jaktlystne er det også muligheter for leie av terreng. Fauna og dyreliv er rikt i Knabeheiene, og elg, hjort, rådyr, skogsfugl og rype er hyppige innslag i skogen og på høyfjellet. Det er i tillegg mye bær.

Innhold

Mye hytte for pengene!

Overbygd inngangsparti, romslig ski/ved bod (kan gjøres om til vaskerom). Praktisk entré med inngang til 2 soverom. Romslig bad. Stor plass til kjøkken, dette blir et slags allrom. Stor stue med plass til spisebord og sofagruppe. Ved utgang til enorm terrasse er også oppgang trapp til 2. etg. Der finner du en stor loftsstue og 2 praktiske soverom.

Mulighetene for endringer og justeringer på denne modellen er nesten uendelig. Det er ikke uten grunn Norges mest solgte fjellhytte.

Planløsningen og romdelingen i denne hytta gir en svært effektiv plass utnyttelse. Det er praktisk talt ingen "dødplass" - se planløsningstegningene! Terrasse og bod på nesten 60 kvm gir deg fantastiske utemuligheter.

Standard

Hyttene fra Simon af Sande Byggerier AS, som er eksklusiv forhandler av Buen Gruppen, er anerkjent for sin høye standard på materialer, detaljer og utførelse. Hyttene har detaljer og design man kun får gjennom Buen. Mange regner Buen hyttene som selve merkevaren bland høyfjellshyttene i Norge. Be gjerne om vår byggesettbeskrivelse for detaljert oversikt. Nevnes kan 19mm 6" innvendig panel, flott trapp med eikelist, profilert listverk, ferdigbehandlete utvendige dører og vindu. Alt leveres iht. TEK10 forskriftene.

Hyttene er prosjektert snekkerferdig med standard elektro- og rørleggerarbeid. Valg av kjøkken, baderomsmøbler, fliser og peis etc. gjøres i samråd med kunde. Be gjerne om vår tilvalgsliste eller eksempler på kundetilpasninger.

Tilkoblingsgebyr og andre kommunale gebyrer er ikke inkludert.

Bilder

Prisantydning

Kr. 2 790 000,-

Informasjon

Adresse:
Reinshommen II, Knaben
4473 Kvinlog

Boligtype: Hytte
Eieform:
Soverom: 4
Primærrom: 109m2

Visning

Ring tlf. 478 90009

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: Svein Tore Overå)