SIMON SANDE / Den fantastiske moderne «Langhytta» / Overlegen plass, lys og utsikt


Beliggenhet

Hattevarden er Knabens nye populære hyttedestinasjon med både små og store hytter.

Her får du del felt med kun mordne hytter, samt del felt med de tradisjonelle fjell hyttene. Denne hytten tilhører den siste kategorien.

Vi bygger flotte fjellhytter fra 2 millioner til godt over 5 millioner kroner!

Her er det fantastisk panorama utsikt, svært solrikt og lunt.

Du får rett og slett den ekte følelsen av å være på fjellet.

Vi i Simon Sande er stolte over å få representere Hattevarden - en skikkelig fjellhyttegrend midt mellom Sirdal og Setesdal - Nå kan du sikre deg drømme tomten!

Parkeringsplass opparbeides på tomten.

Dette er en festetomt, med moderne infrastruktur. Dette omfatter både kommunalt vann/VA og muligheter for fibernett.

Generelt

Oppgitt pris er for en snekkerferdig hytte med torv på taket, og INKLUDERT RIMELIGSTE TOMT.

Prisen inkluderer også opparbeidelse av tomten, og fundament-/betong arbeid.

Oppgitt pris er for en snekkerferdig hytte. Nøkkelpakke kan bestilles etter nærmere avtale og beskrivelse, til en fast pris.

Se vedlagte tomtekart som viser tomte pris og ledige tomter.

Denne hytten er prosjektert på tomt nr. 5 på det moderne delfeltet av Hattevarden.

Annen tomt etter avtale.

Ta kontakt for mer informasjon.

Adkomst/Tomteforhold

Fra Stavanger

Følg E39 mot Kristiansand til du kommer til Helleland her tar du av på FV42 denne skal du følge hele veien til Kvinlog. Vær litt obs når du kommer til Tonstad bru, her tar du til høyre gjennom Tonstad sentrum. Når du kommer til Kvinlog svinger du til høyre inn på FV 465, følg så skilt videre til du er på Knaben. Turen er ca. 170 km, og tar drøye 2 timer på sommerføre, og noen minutter lenger på vinterføre. 

Fra Kristiansand

Kjør RV 9 mot Evje, når du kommer til Hægeland tar du av på FV 462 mot Bjelland. Når du kommer til Bjelland svinger du til høyre inn på FV 455 mot Sveindal. På Sveindal svinger du til venstre inn på FV 42. Når du kommer til Kvinlog svinger du til høyre inn på FV 465, følg så skilt videre til du er på Knaben. Turen er ca. 135 km, og tar cirka 2 timer på sommerføre.

På Knaben får du gode naturopplevelser og et lite stykke verdenshistorie. I gruvene på Knaben ble det utvunnet molybden. Siste arbeidsdag var 30. april 1973. Gruvene har hatt sin storhetstid når det har vært ufred i verden, siden molybdenen benyttes når man lager våpen. I dag er det leirskole og landhandel som er igjen. De gamle boligene til gruvearbeiderene er nå benyttet som fritidsboliger, og plassen har blitt så populær at det bygges stadig nye hytter.

Skiterrenget på Knaben ligger rett utenfor stuedøra og vi kan tilby et variert løypenett for alle. Fra 700 meter og innover heiene byr Knaben på et fantastisk turterreng på ski eller med sko på beina, pepret med kulturminner fra både 2. verdenskrig og gruvehistorien.

På Knaben samler familiene seg i hyttene og livet utenfor får ta en liten pause! Knaben er for deg som liker egenart, som er glad i naturen. Knaben er for deg som er glad i historie, er interessert i kultur, arkitektur og dramatikk. Knaben er for deg som liker det enkle liv, som søker roen og vil nyte livet! Knaben er for deg som søker det ekte og som av og til har bålet som målet for turen! Velkommen til Knaben!

Innhold

Denne hytten har et brutto bruksareal på nesten 150 m2 gulvareal, og er en svært innholdsrik hytte. Den kan bl.a. bygges med 5 eller 6 soverom.

Den har en privat del for hytte eier i den ene enden av hytten, med stort soverom og eget bad. Hytten har en stor sosial del i midten av hytten, med stue og kjøkken og en peisestue krok . I motsatt ende av hytten er det et stort gjeste bad og en stor bod/vaskerom, med egen inngang.

På loftet er det en baldakin, med et stål-/glassrekkverk, 3 store soverom, en lofts TV stue, samt to store garderober/bod plass under skrå veggen i front.  

Hytten er veldig spesiell med gjennomlys, ved hjelp av 3 store vinduer midt i hytten, både i fronten (med skyvedører), og i bakkant av hytten. Denne hytten er derfor tegnet spesifikt til utsiktstomtene på Knaben.

Fasade beslagene/design feltene er laget ved hjelp av tynne COR-TEN stålplater. Disse blir brune i løpet av kort tid, og er ment å gi hytten et spesielt utseende. Dette er valgt som et symbol på industrien og gruvedriften på Knaben.

 

 

Standard

Denne hytten  er bygget med tak, gulv og vegg elementer ferdig produsert inne i hos vår samarbeidspartner.

Kvaliteten blir dermed svært jevn og høy.

Materialer og løsninger er svært gjennomtenkte.

Dette er en unik kvalitetshytte - som du og dere vil kunne ha glede av i flere generasjoner.

Bilder

Prisantydning

Kr. 3 190 000,-

Informasjon

Adresse:
Prosjektert på tomt nr. 5 @ Hattevarden Hyttegrend
4473 Kvinlog

Boligtype: Hytte
Eieform: Eier (Selveier)
Soverom: 6
Primærrom: 155m2

Visning

Ring gjerne 478 90009 før du kommer

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: Svein Tore Overå)