SIMON SANDE – Knaben – Hyttemodell «Lirypa»


Beliggenhet

Tomt etter avtale.

Reinshommen har en fantastisk beliggenhet med sol hele dagen, og utsikt direkte mot syd. Alpinanlegget er ikke langt unna. Drømmetomter på ca. 700 meter over havet, og opptil 1000 meter høyde på fjellene som omkranser den gamle gruvebyen, Knaben.

Kun to og en halv times kjøring fra både Stavanger (via Tonstad) og Kristiansand (via Kvinesdal). Fra Lister regionen kjører de fleste på ca . en og en halv time. Alpinanlegg med tre nedfarter, og over 40 km med oppkjørte langrennsløyper.Disse starter i hyttefeltet, og går innover fjellet. Helt til Åseral for de som er sprekest.  

Generelt

Oppgitt pris er for en snekkerferdig hytte med torv på taket, og er inkludert tomtekjøps kostnad.

Prisen inkluderer også opparbeidelse av tomten, og fundament-/betong arbeid.

Nøkkelpakke kan kjøpes til våre faste priser, eller utføres som egeninnsats og egne innkjøp. 

Dette er en prosjektert hytte, dvs. den er planlagt oppført. Planløsning og andre justeringer kan tilpasses ditt ønske. 

Garasje kan avtales etter nærmere avtale.  Ta kontakt for mer informasjon.

 

Adkomst/Tomteforhold

Kjør i retning av Knaben, og Knaben sentrum. Ta ned til venstre ca. 100m før leiskolen ved et stort lyseblått bygg. Kjør over broen og sving opp ved "Reinshommen hyttefel" skiltet. Følg veien forbi alle "dobbelthyttene" og ta så til høyre inn i hyttefeltet. Etter ca. 50 meter går det en stikkvei opp til venstre som skilles i en Y. Ta til høyre her og da vil du komme opp på platå'et. Midt på dette platået er tomten!

Det er kun 3 tomter igjen, her øverst oppe over Knaben.

Trolig de beste tomtene med mest mulig for pengene - midt mellom Sirdal og Setesdal!

Dette er en hytte som er prosjektert og kan være innflytningsklar i løpet av 3-5 måneder.

Hytten kan også bygges på en av våre ca. 200 byggeklare andre tomter. Utforming og planløsning kan endres etter dine spesielle ønsker. Ta kontakt for mer informasjon, eller se www.simonsande.no 

Innhold

Hytten leveres iht. vår vanlige leveringsbeskrivelse. Kort fortalt kan man enkelt velge fliser, kjøkken, peis og baderomsmøbler etter ønske. Også andre tilpasninger kan gjøres. Ta kontakt for mer informasjon.

Dette er en hytte på ca. 80 m2, med god planløsning og 3 soverom – to stuer – badstue etc.

Standard

Simon af Sande Byggerier AS er en av de ledende hytteleverandørene i Agder og Rogaland. Vi er eksklusiv partner i Buen Gruppen, og kan derfor tilby de unike Buen hyttene. Hyttene er kjent for sin lange tradisjon og høye standard på materialer, designdetaljer og utførelse. Hyttene er noen av Norges mest solgte, og regnes av mange som selve merkevaren blant fjellhyttene.

Våre hytter har meget høy materialkvalitet. Nevnes kan solid innvendig panel på hele 19x145mm, profilert listverk, flotte trapper med innfelt eik i slitasjeområdet, 45x195mm terrasseplank, og ikke minst de mange utskjæringene og detaljene rundt om. Hyttene leveres med torv på taket og tretakrenner med kjettinger.

Kommunale søknads- og tilkoblingsgebyrer er ikke inkludert.

Bilder

Prisantydning

Kr. 2 290 000,-

Informasjon

Adresse:
Prosjektert på Reinshommen I T11, Knaben
4473 Kvinlog

Boligtype: Hytte
Eieform: Eier (Selveier)
Soverom: 3
Primærrom: 79m2

Visning

Ring tlf. 478 90009

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: Svein Tore Overå)