VISNING TUDDAL Buen Storodde L på Flugon – solsiden av Gaustatoppen. Ski in ski out


Beliggenhet

Flugonfjell Hyttegrend TOMT 105 ligger i den sjarmerende bygda Tuddal, sentralt i Øvre Telemark og på solsiden av Gaustatoppen. Ski in og ski out tomter med den beste beliggenheten hvor vi har to hytteprosjekter klare for salg. Grunnarbeider og såle er klare. Du har muligheten til å gjøre egne tilpasninger dersom dette bestemmes før snekkerarbeider starter. Vakker natur og panoramautsikt på disse tomtene, samt nærhet til skiløyper og alpintrasé, gjør dette til et fjelleventyr. Det er merkede sommerløyper og milevis med stier og om vinteren merkede skiløyper.
Tenk deg å sitte i solveggen på verandaen med morgenkaffen og la blikket hvile på Gaustatoppen, Vindeggen og Lifjell - samtidig!! Det er bare å nyte dette eventyret sammen med familie og venner - eller helt enkelt alene!
Flugonfjell skisenter ligger like inntil hyttegrenda og inviterer til aktivitet for store og små. Skisenteret har vært drevet siden 2010 med 600 m heistrasé, 700 m nedfart og høydeforskjell på 120 m.
Det satses på aktiviteter for hele familen. Varmestua med kafeteria og sanitæranlegg, gjør at både liten og stor kan tilbringe gode dager i skibakken.
Et skieldorado venter deg og det er i tillegg over 80 km oppkjørte langrennsløyper tilknyttet området i Tuddalsfjellene.

NYE DRIVERE AV ALPINBAKKEN MED VAREMESTUE OG SERVERINGSSTED.

TA KONTAKT FOR VISNING AV TOMTENE OG HYTTER I OMRÅDET

Generelt

Buen Storodde L selges nøkkelferdig og dette inkluderer blant annet;
Torvtak, Kjøkken med hvitevarer, Komplett utstyrt bad og toalett, varmekabler i alle flislagte rom, downligt i entre, bad og kjøkken.

Adkomst/Tomteforhold

Det står skiltet til Flugonfjell 2 km før Tuddal sentrum (om man kommmer fra Sauland). Følg deretter skilter til Flugonfjell. Utfyllende informasjon på www.flugonfjell.no

Tomten er ferdig opparbeidet med stedlige masser og gruset biloppstillingsplass.

Innhold

Hytten inneholder entre, bod, 4 soverom, 2 bad, badstue, samt romslig stue og kjøkken.
AUBO kjøkken leveres av Montér på Gvarv. Pipe og Jøtul 373, komplett elektroinstallasjon og rørlegger er selvsagt inkludert i vår pris.
Om ønskelig kan alt dette kundetilpasses individuelt.

Standard

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres hos Nordic Houses OÜ, vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark.

Alle hyttemodellene er produsert i henhold strenge kvalitetskrav og bruk velprøvde tekniske løsninger. I alle våre modeller benytter vi kraftig dimensjonering, kresne materialvalg og med høye krav til finish.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.

For å se nærmere på standarden vi benytter, ta gjerne kontakt med selger for nærmere avtale om visning.

Bilder

Prisantydning

Kr. 3 950 000,-

Informasjon

Adresse:
Vendemyren 4
3697 Tuddal

Boligtype: Hytte
Eieform: Eier (Selveier)
Soverom: 4
Primærrom: 114m2

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler

Kjell Vidar Berntsen
Epost: kvb@buenp.no
Telefon: +47 915 62 498

Kontakt megler direkte

Arne Moen
Epost: aim@buenp.no
Telefon: +47 414 28 000

Kontakt megler direkte

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: Arne Moen)