Prosjektert BUEN Kløvfjell m/underetg inkl garasje.Gausta-tomt 37 i H25 PANORA Trykk på link 360 og la deg inspirer


Beliggenhet

Kontakt Kjell Vidar Berntsen; telefon 915 62 498 for en uformell hytteprat samt avtale om visning av BUEN Kløvfjell på tomt 37 i H25.
Dette hytteeventyret kan bli deres !!
Vi har solgt BUEN hytter på Gaustablikk i mange år og i 2018/19 solgte og satt vi opp følgende i H25; tomt 4, 5, 7, 8, 9, 19, 31 og 34 og 3 andre BUEN hytter.
I 2020 har salget startet meget bra og vi har solgt BUEN Compact L på Gaustablikk og samt flere forespørsler etter BUEN Kløvfjell - og endelig har vi tomt som passer perfekt til en BUEN Kløvfjell med underetg og garasje, samt plan 1 og 2.

For mer informasjon om Gaustablikk - se www.gausta.com eller www.visitrjukan.com

Generelt

BUEN KLØVFJELL - se linken til vår nettside www.buengruppen.no

Vi vil, sammen med deg som kunde, planlegge en BUEN Kløvfjell med underetasje - inkludert garasje. Et stort potensiale for tomten og dette blir en hyttedrøm for deg som kjøper. Først til møllen....

Innhold

Hyttene overleveres nøkkelferdig og innflytningsklar. Alle flater utvendig og innvendig leveres snekkerferdig og klare for overflatebehandling. Tomten overleveres med tilstedeværende masser.  Gruset parkering/innkjørsel.I tillegg leveres kjøkken inkl. hvitevarer, baderomsinnredninger og utstyr, pipe og ildsted, flisarbeider der hvor angitt på tegning, komplett elektroinstalasjon iht. punktskjema. Det er varmekabler i bad og entre. Komplett torvtak. Om ønskelig kan det være muligheter for noen individuelle tilpasninger. Ta kontakt for nærmere orientering. Off avgifter som blant annet dok avgift, tilknytningsavgifter og el kommer i tillegg til prisen.

Standard

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres hos Nordic Houses OÜ, vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark.

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til strenge kvalitetskrav og velprøvde tekniske løsninger. I alle våre modeller benytter vi kraftig dimensjonering, kresne materialvalg og høy krav til finish.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.

For å se nærmere på standarden vi benytter, ta gjerne kontakt med selger for nærmere avtale om visning.

Bilder

Prisantydning

Kr. 9 250 000,-

Informasjon

Adresse:

3660 Rjukan

Boligtype: Hytte
Eieform: Eier (Selveier)
Soverom: 5
Primærrom: 149m2

Visning

Ring 91562498 for avtale

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: Arne Moen)