Per Gynt Lia/Gålå – Rollstulen fra Buen Gruppen – inkludert tomt, grunnarbeid/støp


Beliggenhet

ANNONSEN ER INKLUDERT NØKKELFERDIG HYTTE, TOMT, GRAVING OG STØPT PLATE. RETT OG SLETT KOMPLETT LEVERANSE

På Gålå ligger det et hyttefelt som har fått navnet "Gålåtoppen". Her har BuenGruppen Lillehammer et samarbeid med grunneier om å selge ledige tomter ( 3 ledige tomter ved siden av hverandre. Se kart). Hyttefeltet ligger på et høydedrag i veletablert hytteområde på Gålå i Sør Fron Kommune i Gudbrandsdalen. Feltet ligger i sørvestlig helning som gir svært god solgang. Dette er romslige tomter på mellom 1,4 mål - 2,1 mål, som ligger på 972 moh, med nydelig utsikt mot omkringliggende fjell.

Generelt

ANNONSEN ER INKLUDERT NØKKELFERDIG HYTTE, TOMT, GRAVING OG STØPT PLATE. RETT OG SLETT KOMPLETT LEVERANSE

Buen Gruppen Lillehammer har flere hytte modeller til salgs som prosjekt på Gålåtoppen. Her kan du velge hytte fritt innenfor reguleringsbestemmelsene for området.

HYTTEN:
For dette prosjektet har vi gleden av å presentere nøkkelferdig Buen Rollstulen, som er en populær hyttemodell og familiehytte, med et totalt bruksareal på hele 144 m2 (inklusive hemseareal), og terrasser rundt hytta og ved inngangspartiet. Her får dere 4-5 soverom (inklusiv soverom på hems), stue/kjøkken i åpen løsning på 34 m2, bad, badstu wc, utvendig bod, gang/entre og et areal på hemsen som er kan brukes som f.eks 2 soverom og en loftstue med et lagringsrom i tillegg.

TOMTEN:
Prosjektet har tatt utgangspunkt i ledige tomter på Per Gynt Lia. Annen tomt kan velges etter nærmere avtale. Vi guider deg gjerne gjennom detaljer i prosjektet. Tomteprisen er mellom 700000 og 1mill + dok.avg. Vi har brukt billigste tomte pris i dette prosjektet.

GRUNNARBEIDER: Grunnarbeider/graving er inkludert for denne tomten. Inkludert er også støpt plate/betongarbeider. Inkludert opp til 320.000 inkl moms

TOTALT FOR HELE PROSJEKTET I UNDERKANT AV 3,8 mnok.

Adkomst/Tomteforhold

Store selveiertomter som ligger fritt og lett tilgjengelig i terrenget. Tomtene har fantastisk utsikt og fri sikt mot vest og nærmeste fjellparti. Dette er store selveiertomter med full infrastruktur og vann, avløp og strøm ligger i prinsippet i tomtegrensen. Tomtene er omgitt av grønne lunger og friområder slik at følelsen av frihet og uberørt natur blir stor. Tomtene er lagt vekt på å være store og luftige og tomtene har et areal på mellom 1400 og 2100 m2. Det må kalles UNIKT.

Buen Gruppen Lillehammer

Buen Partner Lillehammer har ansvaret for salg og oppføring av Buen Gruppen sine hytter i en omkrets på 10-15 mil rundt Lillehammer. Primære områder vil være Sjusjøen, Hafjell, Kvitfjell, Skei, Musdalseter, Ringebu, Fåvang, Rollstulen, Gålå, Skåbu, Beitostølen, områder i Valdres og Rendalen. Vi bygger der kundene har tomt eller ønsker seg tomt. Vi kan være behjelpelig med å skaffe tomter om du ikke finner riktig destinasjon i denne annonsen.

Buen Partner Lillehammer bygger kvalitets hytter, og våre snekkere utfører sitt arbeide som holder høy håndverksmessig standarder. Vi har egne tegnere og dedikerte byggesaksbehandlere som sammen med våre selgere sørger for at kundene blir godt ivaretatt fra første kontakt til endelig bruk av hytta når den står ferdig.

Innhold

Det leveres torvtak til hytta, fliser i gang og bad, kjøkken med hvitevarer. Se ellers leveransebeskrivelse i annonsen. Hytte er inklusive byggesøknad, prosjektkostnader, rigg & drift og utvask av hytta før overtakelse.

Standard

BuenGruppen er selve merkevaren av fjellhytter i Norge, og den har vært en sterk merkevare i nærmere 50 år. Her investerer du i trygge håndverksmessige kvaliteter og design. Med våre egne snekker team sikrer vi deg et godt produkt som bygges ferdig på tomten av oss som kjenner produktet på best mulig måte.

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima. Konstruksjonsdelen av hyttene produseres ihht vår ISO 9001 standard. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark. Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger. Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd som i våre langt mer kostbare modeller. Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde

Bilder

Prisantydning

Kr. 3 600 000,-

Informasjon

Adresse:
Valslivegen 232
2646 Gålå

Boligtype: Hytte
Eieform:
Soverom: 5
Primærrom: 82m2

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: Henrik Notevarp)