Turufjell- Eksklusiv BUEN Hytte – Fantastisk område – tomt & grunnarbeider inkludert.


Beliggenhet

Går du med en drøm om hytte på fjellet? Drømmen kan gå i oppfyllelse på Turufjell! Turufjell er en av de nyeste og mest spennende fjell destinasjonene i Sør-Norge. Der finner du solrike tomter som ligger mot syd og vest, fra. ca 650-1000 m.o.h med vidstrakt utsikt. Turufjell byr på Flott natur, spennende terreng, variert langrennsnett samt et større alpinanlegg under utvikling.

Turufjell ligger i hjertet av i Hallingdal, under to timer fra Oslo. Turufjell er et allsidig naturområde hele året, et familievennlig natureldorado, for deg som vil ha helårshytte på fjellet.  Området er kjent for å være snøsikkert og har et variert og flott langrennsterreng inn i Vassfarfjellet. Her er det flotte familieløyper mellom Veneli og Solheimseter. For langturen kan man komme inn på Eventyrløypa og gå milevis på snaufjellet! Når snøen er borte er det også flotte turområder på sykkelstier og til beins i vakkert kulturlandskap. Det finnes en rekke både korte og lengre turstier via idylliske fiskevann og gamle setervoller, herunder Vassfaret natur- og kultursti, Veneli fjellskog- og kultursti for å nevne noen. 

For toppturer er det også mange muligheter og man kan fra hytta gå til blant annet Turufjell (1055 moh), (Blåfjell 1154 moh), Likkistefjell (990 moh), Sørbølfjell (1284 moh) m.m.  På Turufjell kommer det også et større alpinanlegg . Det vil bli alpinbakker for alle nivåer, alt fra barnevennlige familiebakker til viderekommende nedfarter. Utvikling av den første nedfarten allerede påbegynt. Bjørneparken på Flå, en imponerende attraksjon for alle i familien som er interessert i friluft og dyreliv. Her kan man oppleve brunbjørn, ulv, gaupe, elg m.m.  Flå sentrum, en kort kjøretur fra Turufjell har dessuten kjøpesenter med søndagsåpne butikker, svømmehall, flerbrukshall og bibliotek. Turufjell er et fantastisk hytteområde under etablering, som tilbyr flotte opplevelser for store og små hele året.  Tomtene er solrike med vidstrakt utsikt mot sydvest og rikelig med "boltreplass". Romslige høystandardtomter mellom 650 og 1000 moh.

Det legges vekt på god infrastruktur med offentlig vann og avløp, et stort nett av helårsåpne veier og Fibernett. På tomtene kan man i tillegg til prosjektert hytte, bygge anneks og uthus/garasje. Vi tilbyr dette. Tomtene er orientert mot sydvest, har vidstrakt utsikt og gode solforhold. Her kan du sitte i solveggen på den nye hytta eller gå rett inn i turterreng like utenfor døren. Ski inn/ut fra mange tomter. De sentrale menneskene bak Turufjell har alle røtter i Hallingdal, med ekte kjærlighet til landskapet og oppriktig, personlig interesse av at hyttegrenden skal bli noe alle involverte kan være stolte av.  For mer informasjon om området se www.turufjell.no eller ta kontakt for visning og mer informasjon. 

Turufjell, et område med utallige muligheter for storslåtte naturopplevelser for hele familien. Velkommen til Turufjell!

Generelt

HYTTA
For dette prosjektet har vi gleden av å presentere prosjektert nøkkelferdig Buen Høgtind. Brutto arealet på hytta er på hele 89 m2 + hems. Nøkkelferdig er beskrevet under innhold, og kunder kan påvirke endringer etter avtale. Det er brukt kvalitets materialer i leveransen.

GRUNNARBEIDER:
Graving og støp av plate på mark er inkludert i prosjektert pris.

TOMTENE:
Valgfri tomt  til kr. 1.250.000,- er med i dette prosjektet.

* Nøkkelferdig hytte som beskrevet

Med forbehold om solgt/reservert. Vi arrangerer visning fortløpende.

Innhold

Buen Høgtind har håndverksmessige kvaliteter og utforming som man blir glad for å eie og glad for å iakta. Her er det nok av plass til storfamilien eller sosiale anledninger hvor venner blir med. Det er flere soner og oppholdsrom. Se foreslått planløsning.
Dette prosjektet leveres nøkkelferdig inklusiv tomt, grunnarbeid og støpt plate. Kjøkken og stue på over 47 m2, hele 4 soverom inklusive 2 på hemsen, og egen hemsestue som fungerer perfekt som egen boltre plass for gjester/barn/barnebarn osv. Det er bad/vaskerom, torv på tak, fliser, parkett, peis ovn, snekkerarbeid ute og inne. Nøkkelferdig! Planløsningen ligger vedlagt dette prospektet. Det er lagt vekt på åpne flater og godt med utsyn. Vi guider deg gjerne gjennom detaljer i prosjektet. Ta kontakt

LEVERANSE;

* Huseby kjøkken ihht tegning inklusiv hvitevarer
* Jøtul FS 373 peisovn (design og miljøkvaliteter)
* Rør og utstyr, baderomsinnredninger og utstyr fra Alterna og Osram Zafira. God standard
* Elektrisitet ihht NEK 400 standard + downlights + opplegg utelys m.m
* Kvalitetesfliser i 30x60 utførelse og 1 stavs parkett ihht beskrivelse
* Byggesøknad inkludert
* Bygge og prosjektleder inkludert
* Rigg og drift inkludert
* Hytta ferdig bygget inkludert

(Detaljer fås på forespørsel)

Standard

Hyttene fra Hyttefordeg, som er eksklusiv forhandler i BuenGruppenl, er anerkjent for sin høye standard på materialer, detaljer og utførelse. Buen er selve merkevaren av fjellhytter i Norge, og den har vært en sterk merkevare i nærmere 50 år. Hyttene har detaljer og design man kun får gjennom Buen. Her investerer du i trygge håndverksmessige kvaliteter og design. Med våre egne snekker team sikrer vi deg et godt produkt som bygges ferdig på tomten av oss som kjenner produktet på best mulig måte. Vi kan i stor grad tilpasse hyttene, vi bygger HytteForDeg.

Bilder

Prisantydning

Kr. 4 540 000,-

Informasjon

Adresse:
Turufjell
3539 Flå

Boligtype: Hytte
Eieform: Eier (Selveier)
Soverom: 4
Primærrom: 82m2

Visning

Visning den 16/01 fra 11:00 - 14:00

Megler

Thomas Belsby
Epost: thomas@hyttefordeg.no
Telefon: +47 909 21 234

Kontakt megler direkte

Øystein Belsby
Epost:
Telefon: +47 900 20 701

Kontakt megler direkte

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: Øystein Belsby)