Turufjell – Prosjektert Solberglia nøkkelferdig inklusiv tomt og grunnarbeid


Beliggenhet

Turufjell
– en sjeldent vakker fjellperle i Flå, Hallingdal. Nå er salget i gang!

Like før
du kommer til Flå sørfra kjører du gjennom Hallingporten, en tunell så kort at du nesten ikke rekker å merke at den er der. Det er allikevel her du stiger inn i Hallingdal – hjertet av den norske fjellheimen.

Som hytteinnbygger i Flå får du helårstilgang til Hallingdal, et av de mest allsidige og spennende dalførene i Norge. Kalde og snøsikre vintre, varme somre, snaufjell og skog, turstier, milevis med skiløyper, gamle setervoller og godt med fiskevann. Og alt sammenventer på deg bare 90 minutter fra Oslo, omtrent halvparten av tiden du bruker til de mer tradisjonelle hytteområdene lenger nord i dalen. Kortreiste, store naturopplevelser – det er hyttelivet på Turufjell sagt med tre ord!

Turufjell er som skapt for det moderne hytteliv; sydvestvendt og med naturlige terrasser i landskapet. Dette gir deg sol hele dagen, fantastisk utsikt med lang horisont fra alle hyttetomter og fin avstand til naboene både foran og bak deg. Det vil bli lagt
stor vekt på naturlig allsidighet i hvordan bebyggelsen skal se ut, og de estetiske hensynene vil bli tatt godt vare på – materialvalg, farger og lignende. Dette skal bli en vakker hyttegrend som former seg fint i og etter landskapet; ikke et byggefelt på fjellet.

Se www.turufjell.no for mer informasjon.

Adkomst/Tomteforhold

Adkomst fra syd:  Ta til høyre rett før Flå sentrum på fylkesvei 203. Følg denne 2 km til avkjøring mot Domfet og Veneli, kjør deretter ca 3km opp Heivegen og ta til høyre over broen inn mot Turufjell. Her kan du følge skilter inn mot hyttefeltet. Fra broen er det ca 5km til baseområdet i Turufjell.
Adkomst fra nord: Ta til venstre rett etter Flå sentrum på fylkesvei 203. Følg denne 2 km til avkjøring mot Domfet og Veneli, kjør deretter ca 3km opp Heivegen og ta til høyre over broen inn mot Turufjell. Her kan du følge skilter inn mot hyttefeltet. Fra broen er det ca 5km til baseområdet i Turufjell.

Høydemeter: 750 moh
Kjøreavstand Oslo: 90 minutter
Langrennsløyper: Løypenett i Turufjell som bygges om til sykkelløyper sommerstid, sammenheng med Eventyrløypa.
Alpinløyper: Bygges ut tol 18/19 (barnebakke og snøpark)
Andre fasiliteter: Ski- inn, ski-ut til langrennsløypene på vinteren og sykkelstier på sommeren. Fiskevann, Bjørneparken, Vassfaret naturvern område, Topptur muligheter og ett allsidig friluftsliv.

Innhold

Hytten prosjektert er av modell Solberglia S. Hyttene vil bli gjort nøkkelferdig og innflytningsklar.

Med sin store plass på et BRA areal på 142 m2, og sine mange praktiske rom får du bl.a: 5 soverom, kjempestor stue med intergrert spisestue, flott kjøkken krok, både bad med dusj, og et ekstra WC/vask med inngang rett inn fra entreen. Et eget praktisk vaskerom rett inn fra entreen med muligheter for både vaskemaskin og tørketrommel (samt varmtvannsberederen). Utvendig overbygd “stue”. 2 stk praktiske utvendige boder for ved, verktøy, ski, verktøy o.a. Bod og terrasse areal på 64 m2. Med sine to karakteristiske arker i fasaden, så er det ikke rart at mange kaller Solberglia for "kongelig".

Hytten gjøres snekkerferdig utvendig og innvendig. I tillegg leveres Huseby kjøkken inkl. Electrolux hvitevarer, baderomsinnredninger og utstyr, 1 stavs eikeparkett, pipe og ildsted, flisarbeider der hvor angitt på tegning, komplett elektroinstallasjon ihht. NEK. Det er varmekabler i bad og entre. Det er med frostsikkerkran for vann. Komplett torvtak.

Pris innkalkulert på tomt er 1 500 000,-.

Det vil ellers være muligheter for tilpasninger og skreddersøm. Ta kontakt så kan vi orientere om hvilke mulighter dere har.

Solberglia leveres også i versjon L.

Våre Buen hytter har meget høy materialkvalitet. Nevnes kan solid innvendig panel på hele 19x145mm, profilert listverk, flotte trapper med innfelt eik i slitasjeområdet, 45x195mm terrasseplank, og ikke minst de mange utskjæringene og detaljene rundt om. Hyttene leveres med torv på taket.

Standard

Hyttene fra Hyttefordeg, som er eksklusiv forhandler av Buen Gruppen, er anerkjent for sin høye standard på materialer, detaljer og utførelse. Hyttene har detaljer og design man kun får gjennom Buen. Mange regner Buen hyttene som selve merkevaren bland høyfjellshyttene i Norge. Be gjerne om vår byggesettbeskrivelse for detaljert oversikt. Nevnes kan 19mm 6" innvendig panel, flott trapp med eikelist, profilert listverk, ferdigbehandlete utvendige dører og vindu. Alt leveres ihht. TEK forskriftene.

Hyttene er prosjektert snekkerferdig med standard elektro- og rørleggerarbeid. Valg av kjøkken, baderomsmøbler, fliser og peis etc. gjøres i samråd med kunde. Be gjerne om vår tilvalgsliste eller eksempler på kundetilpasninger. 

Se vår hjemmeside: www.hyttefordeg.no for mer informasjon om annonsert hytte samt alternative hyttemodeller.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig hytteprat!

Bilder

Prisantydning

Kr. 5 240 000,-

Informasjon

Adresse:
Turufjell
3539 Flå

Boligtype: Hytte
Eieform: Eier (Selveier)
Soverom: 5
Primærrom: 142m2

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler

Thomas Belsby
Epost: thomas@hyttefordeg.no
Telefon: +47 909 21 234

Kontakt megler direkte

Øystein Belsby
Epost:
Telefon: +47 900 20 701

Kontakt megler direkte

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: Øystein Belsby)