Turufjell- Eksklusiv BUEN Hytte – Fantastisk område – tomt & grunnarbeider inkludert.


Beliggenhet

Turufjell
– en sjeldent vakker fjellperle i Flå, Hallingdal. Har du allerede kjøpt tomt på Turufjell? Ta gjerne kontakt for en prat om våre modeller!

Like før
du kommer til Flå sørfra kjører du gjennom Hallingporten, en tunell så kort at du nesten ikke rekker å merke at den er der. Det er allikevel her du stiger inn i Hallingdal – hjertet av den norske fjellheimen.

Som hytteinnbygger i Flå får du helårstilgang til Hallingdal, et av de mest allsidige og spennende dalførene i Norge. Kalde og snøsikre vintre, varme somre, snaufjell og skog, turstier, milevis med skiløyper, gamle setervoller og godt med fiskevann. Og alt sammenventer på deg bare 90 minutter fra Oslo, omtrent halvparten av tiden du bruker til de mer tradisjonelle hytteområdene lenger nord i dalen. Kortreiste, store naturopplevelser – det er hyttelivet på Turufjell sagt med tre ord!

Turufjell er som skapt for det moderne hytteliv; sydvestvendt og med naturlige terrasser i landskapet. Dette gir deg sol hele dagen, fantastisk utsikt med lang horisont fra alle hyttetomter og fin avstand til naboene både foran og bak deg. Det vil bli lagt
stor vekt på naturlig allsidighet i hvordan bebyggelsen skal se ut, og de estetiske hensynene vil bli tatt godt vare på – materialvalg, farger og lignende. Dette skal bli en vakker hyttegrend som former seg fint i og etter landskapet; ikke et byggefelt på fjellet.

 Se www.turufjell.no for mer informasjon.

Generelt

Hytta:

For dette prosjektet har vi gleden av å presentere nøkkelferdig Buen Beitostølen M. Hytta har et totalt gulvareal på hele 110 m2. Hemsen er på ca 20 m2. Masse plass og ulike soneinndelinger. Ypperlig for sosiale sammenkomster. Nøkkelferdig er beskrevet under innhold, og kunder kan påvirke endringer etter avtale. Det er brukt kvalitets materialer i leveransen.

GRUNNARBEIDER:
Inkludert i totalpris

TOMT:
Tomt til 1 350 000,- er inkludert i totalpris.

Innhold

Buen Beitostølen M har håndverksmessige kvaliteter og utforming som en blir glad for å eie og glad for å leve i. Her er det nok av plass til storfamilien eller sosiale anledninger hvor venner blir med. Det er flere soner og oppholdsrom. Stuen og kjøkken har åpen himling, som forsterker romfølelsen. Se foreslått planløsning (kan endres)


Dette prosjektet leveres nøkkelferdig inklusiv tomt fra 800 000,-, grunnarbeid og støpt plate.

* Kjøkken og stue på over 34 m2
* 4 soverom + liten hems
* 2 bad
* Bod & teknisk rom med inngang utenfra og innenfra
* Entrè/Hall med stor lagringskapasitet
* Overbygget inngangsparti
* Stor gang

Det er torv på tak, fliser, parkett, peis ovn, snekkerarbeid ute og inne. Planløsningen ligger vedlagt dette prospektet. Det er lagt vekt på åpne flater og godt med utsyn. Vi guider deg gjerne gjennom detaljer i prosjektet

LEVERANSE:

* Huseby kjøkken ihht tegning med rom for skreddersøm
* Jøtul peisovn (design og miljøkvaliteter)
* Rør og utstyr i gode kvaliteter
* Elektrisitet ihht NEK 400 standard + downlights + utelys m.m (God standard)
* Fliser og 1 stavs parkett ihht beskrivelse
* Byggesøknad inkludert
* Bygge og prosjektleder inkludert
* Rigg og drift inkludert
* Hytta ferdig bygget inkludert

(Detaljer fås på forespørsel)

Standard

Hyttene fra Hyttefordeg, som er eksklusiv forhandler i BuenGruppenl, er anerkjent for sin høye standard på materialer, detaljer og utførelse. Buen er selve merkevaren av fjellhytter i Norge, og den har vært en sterk merkevare i nærmere 50 år. Hyttene har detaljer og design man kun får gjennom Buen. Her investerer du i trygge håndverksmessige kvaliteter og design. Med våre egne snekker team sikrer vi deg et godt produkt som bygges ferdig på tomten av oss som kjenner produktet på best mulig måte. Vi kan i stor grad tilpasse hyttene, vi bygger HytteForDeg.

Bilder

Prisantydning

Kr. 4 300 000,-

Informasjon

Adresse:
Turufjell
3539 Flå

Boligtype: Hytte
Eieform: Eier (Selveier)
Soverom: 4
Primærrom: 94m2

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler

Thomas Belsby
Epost: thomas@hyttefordeg.no
Telefon: +47 909 21 234

Kontakt megler direkte

Øystein Belsby
Epost:
Telefon: +47 900 20 701

Kontakt megler direkte

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: Øystein Belsby)