Turufjell – Eksklusiv BUEN Storodde XL – inkl. tomt/grunnarbeider/støp


Beliggenhet

Turufjell er en ny destinasjon under utvikling og et samarbeid mellom to av Norges største eiendomsselskaper (Olav Thon Gruppen og Fredensborg Fritid) sammen med lokale krefter.

Turufjell ligger under to timer fra Oslo og tilbyr likevel noe av Norges råeste og mest urørte natur- og fjellområder.
På Turufjell finner du ekte fjell og fjelltopper på opp mot 1500 meter og fantastisk turterreng inn i Vassfaret. Dette muliggjør eventyrlige fotturer og luftige toppturer både sommer og vinter, i tillegg til milevis med nypreppede langrennsløyper som strekker seg helt til Hemsedal.
Hytteområdet ligger fra 650 til 1000 meter over havet med vidstrakt utsikt mot sydvest. Terrenget er naturlig terrassert slik at alle tomter får utsikt og godt med sol. Områder over 1000 meter forblir urørte.

Turufjell er et allsidig naturområde hele året, et vakkert familievennlig natureldorado, for deg som vil ha helårshytte på fjellet.
Området er kjent for å være snøsikkert og har et variert og flott langrennsterreng inn i Vassfarfjellet. Her er det flotte familieløyper mellom Veneli og Solheimseter. For langturen kan man komme inn på Eventyrløypa og gå milevis på snaufjellet! Når snøen er borte er det også flotte turområder på sykkelstier og til beins i vakkert kulturlandskap. Det finnes en rekke både korte og lengre turstier via idylliske fiskevann og gamle setervoller, herunder Vassfaret natur- og kultursti, Veneli fjellskog- og kultursti for å nevne noen. For toppturer er det også mange muligheter og man kan fra hytta gå til blant annet Turufjell (1055 moh), (Blåfjell 1154 moh), Likkistefjell (990 moh), Sørbølfjell (1284 MOH) m.m.

På Turufjell kommer det også et større alpinanlegg . Det vil bli alpinbakker for alle nivåer, alt fra barnevennlige familiebakker til viderekommende nedfarter. Utvikling av den første nedfarten allerede påbegynt.

Bjørneparken på Flå, en imponerende attraksjon for alle i familien som er interessert i friluft og dyreliv. Her kan man oppleve brunbjørn, ulv, gaupe, elg m.m.
Flå sentrum, en kort kjøretur fra Turufjell har dessuten kjøpesenter med søndagsåpne butikker, svømmehall, flerbrukshall og bibliotek.

Turufjell er et fantastisk hytteområde under etablering, som tilbyr flotte opplevelser for store og små hele året.
Tomtene er solrike med vidstrakt utsikt mot sydvest og rikelig med "boltreplass".

Romslige høystandardtomter mellom 650 og 1000 moh. Det legges vekt på god infrastruktur med offentlig vann og avløp, et stort nett av helårsåpne veier og Fibernett. På tomtene kan man bygge hytte, anneks og uthus/garasje.

Tomtene er orientert mot sydvest, har vidstrakt utsikt og gode solforhold. Her kan du sitte i solveggen på den nye hytta eller gå rett inn i turterreng like utenfor døren. Ski inn/ut fra mange tomter.

Turufjell, et område med utallige muligheter for storslåtte naturopplevelser for hele familien. Velkommen til Turufjell!

For mer informasjon om området se www.turufjell.no

Generelt

Hytten prosjektert er vår populære modell Storodde XL.

Med store vindusflater trekkes naturen inn i hytten. Hyttens planløsning er innholdsrik med bla: 4 soverom, stue i fremskutt oppstuedel og egen kjøkken og spisestuedel med utgang til overbygd terrasse hvor morgenkaffen kan nytes. To bad, ett i hver etasje med badstu i tilknytning til badet i første etasje. I utvendig bod kan ved, verktøy, ski og annet oppbevares. To soverom i første etasje med bad og to soverom i andre etasje med eget bad samt hemsstue, gir mulighet for to "boområder" i hytten.

Hytten gjøres komplett nøkkelferdig. Leveransen har høy standard med blant annet Huseby kjøkken inkl. Electrolux hvitevarer, baderomsinnredninger og utstyr fra Alterna og Osram Zafira, 1 stavs eikeparkett, stålpipe og peisoven fra Jøtul type F 373, flisarbeider i utførelse 30x60 der hvor angitt på tegning inklusiv varmekabler. Komplett elektroinstallasjon ihht. NEK standard. Hytten leveres med torvtak som standard.

Pris komplett nøkkelferdig inklusiv grunnarbeid, støpt plate og tomt H20 ihht vedlagte tegninger. Byggestart 2021. Visning av tomt og tilsvarende hyttemodell bygget på Turufjell etter avtale.

Hyttene fra Hyttefordeg, som er eksklusiv forhandler i BuenGruppen, er anerkjent for sin høye standard på materialer, detaljer og utførelse. Hyttene har detaljer og design man kun får gjennom Buen. Mange regner Buen hyttene som selve merkevaren blant høyfjellshyttene i Norge. Vi kan i stor grad tilpasse hyttene, vi bygger HytteForDeg.

Se vår hjemmeside: www.hyttefordeg.no for mer informasjon om annonsert hytte samt alternative hyttemodeller.

Adkomst/Tomteforhold

Følg E16 fra Sandvika mot Hønefoss. Fra Hønefoss følger du riksvei 7 nordover, forbi Sokna og Hallingporttunellen i Gulsvik mot Gol. Ta til høyre rett før Flå sentrum på fylkesvei 203 skiltet mot Turufjell. Følg denne 2 km til avkjøring opp mot Turufjell, kjør deretter ca. 3 km opp Heivegen og ta til høyre over broen. Etter broen er det ca. 5 km til baseområdet i Turufjell.

Bilder

Prisantydning

Kr. 4 650 000,-

Informasjon

Adresse:
NEDRE TURUSVINGEN 5
3539 Flå

Boligtype: Hytte
Eieform: Eier (Selveier)
Soverom: 4
Primærrom: 115m2

Visning

Visning den 13/02 fra 11:00 - 14:00

Visning tomt

Megler

Thomas Belsby
Epost: thomas@hyttefordeg.no
Telefon: +47 909 21 234

Kontakt megler direkte

Øystein Belsby
Epost:
Telefon: +47 900 20 701

Kontakt megler direkte

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: Øystein Belsby)