LENNINGEN Nøkkelferdig prosjektert eksklusiv hytte på fantastisk høyfjellstomt


Beliggenhet

Lenningen ligger på vestsiden av Synnfjellet i Etnedal kommune, ca 30 minutters kjøring fra Bruflat og ca 45 minutter fra Dokka eller fra Fagernes.  

Området er høyt beliggende, (1020 moh) og åpent med fri utsikt mot fjellterrenget. I øst ligger Spåtind med 1414 moh. og i nord-vest ligger Langsua nasjonalpark inn mot Jotunheimen. 
Skiløypene fra hytta knytter seg mot et større løypenett som bl.a. går rundt Synnfjell og Jomfruslettfjell.

Generelt

Hytta er prosjektert for oppføring i 2020. Valg og utforming kan påvirkes av kunde.

Prisen er nøkkelferdig hytte inkludert grunnarbeid, fundamentering, el, rør, kjøkken, bad mm. og tomt. 

Adkomst/Tomteforhold

Fra Dokka: Kjør mot Fagernes og ta av til Bruflat (ca. 15 km). Følg Etnedalsvegen (251) gjennom Bruflat og inn på Lenningsvegen (204). Hold Lenningsvegen, ta inn til høyre på Fjellbjørkvegen.

Buen Gruppen Lillehammer

har ansvaret for salg og oppføring av Buen Gruppen sine hytter i en omkrets på 10-15 mil rundt Lillehammer. Primære områder vil være Sjusjøen, Hafjell, Kvitfjell, Skei, Musdalseter, Ringebu, Fåvang, Rollstulen, Gålå, Galdø, Skåbu, Beitostølen og områdene i Valdres. Vi bygger der kundene har tomt eller ønsker seg tomt. Vi kan være behjelpelig med å skaffe tomter om du ikke finner riktig destinasjon i denne annonsBuen Partner Lillehammer bygger kvalitets hytter, og våre snekkere utfører sitt arbeide som holder høy håndverksmessig standarder. Vi har egne tegnere og dedikerte byggesaksbehandlere som sammen med våre selgere sørger for at kundene blir godt ivaretatt fra første kontakt til endelig bruk av hytta når den står ferdig.

Innhold

Hytta er innholdsrik med stue/spisestue på 26 kvadrat og kjøkken på 18 kvadrat. Hovedbad og 2 soverom i 1 etg. Terrasse på 34 kvadrat, hvor 16 kvadrat er overbygd. Hemsestue og to soverom med eget bad på hems.

Standard

Prosjektert hytte leveres nøkkelferdig, snekkerferdig inn- og ute, inkludert kjøkken med hvitevarer, baderomsinnredninger, pipe og ildsted, flisarbeider der hvor angitt på tegning, komplett elektroinstallasjon iht. punktskjema (fåes på forespørsel). Det er varmekabler i bad og entre. Komplett torvtak.I tillegg har hytten utvendig Vedbod/skibod og innvendig bod/garderobe som gir god lagringsplass.

Våre Buen hytter har meget høy materialkvalitet. Nevnes kan solid innvendig panel på hele 19x145mm, profilert listverk, flotte trapper med innfelt eik i slitasjeområdet, 45x195mm terrasseplank.

Det vil ellers være muligheter for tilpasninger innenfor visse begrensninger, men ta kontakt så kan vi orientere om hvilke muligheter dere har.

Bilder

Prisantydning

Kr. 4 290 000,-

Informasjon

Adresse:
Fjellbjørkvegen 7
2890 Etnedal

Boligtype: Hytte
Eieform: Eier (Selveier)
Soverom: 4
Primærrom: 134m2

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: Tor Ivar Gullord)