Leveldåsen Ål – BUEN Beitostølen Large – Inkl. tomt, graving, støp og hytte


Beliggenhet

Leveldåsen er et unikt fjellområde i Hallingdal, med endeløse naturopplevelser for store og små. Både sommer som vinter er det lagt til rette for aktiviteter, turer og hyggelige stunder. Og det beste av alt – hytteområdet ligger kun 3 korte timer fra Oslo sentrum. Leveldåsen er plassert langs skogbeltet i et fantastisk fjellområde med god utsikt mot Hallingskarvet. Andre fjelltopper i umiddelbar nærhet er Reineskarvet, Lauvdalsbrea og Blåbergo. Fjelltoppene er ideelle turmål på sommerstid som vinterstid.

Vinterstid er Leveldåsen ideelt utgangspunkt for skiturer i et løypenett som strekker seg fra Torpo- og Opheimsåsen i øst og innover fjellet mot Bergsjø-området i vest. Enkelte løyper går i skogsterreng, andre strekker på opp på snaufjellet. Når du sent på vinteren tar turen helt opp på toppen av Reineskarvet, har du utsikt til Gaustadtoppen i sør og Jotunheimen i nord

Sommerstid er det flotte forhold for fjellturer, til fots eller på sykkel langs fjellveier. Ta gjerne med fiskestang, det selges fiskekort i elva Votna som renner gjennom Leveld og gjennom flere fjellvann. Fra hytteområdet på Leveldåsen går det om sommeren bilvei over til Hemsedal. Veien kalles Fanitullveien. Den er også en svært populær sykkelrute.

Generelt

HYTTEN:
For dette prosjektet har vi gleden av å presentere nøkkelferdig Buen Storodde Large. Dette inkluderer blant annet torvtak, Kjøkken med hvitevarer, 2 x Komplett utstyrt bad med toalett, varmekabler i alle flislagte rom, downligt i entre, bad og kjøkken, peisovn, utvendig og innvendig snekkerarbeid, rør og el.

TOMTEN:
Prosjektet har tatt utgangspunkt i ledig tomt nr 33 på Leveldåsen og er inkludert med 1.100.000,- + avgifter. Vi guider deg gjerne gjennom detaljer i prosjektet. NB: ANNEN LEDIG TOMT KAN VELGES.

GRUNNARBEIDER:
Grunnarbeider er estimert opp til 187.500,- (inkl moms) og er inkludert. Inkludert også støpt plate opp til 200.000,- (inkl moms) for den nøkkelferdige hytta.

Adkomst/Tomteforhold

TOMTEN FOR DETTE PROSJEKTET:
Tomt 33 ligger øverst i dette tomteområdet, helt inntil preparert skiløype, med milevis av fantastiske løyper i retning Liatoppen eller Bersjø. I praksis ski in ski out. God utsikt til både Hallingskarvet og Hestehovda.

GENERELT OM OMRÅDET/TOMTENE:
Tomtene på Leveldåsen er store og luftige. Grunneiere og reguleringsplanen for området har lagt vekt på godt med "luft" mellom tomtene og det er anlagt kjøreveier inn på de ulike hyttene som gjør at det er minimalt av forbigående trafikk fra andre hytte eiere i området. Området tillater ikke oppstuge hytter noe som gjør at alle hyttene har mer eller mindre fantastisk utsikt da området er svakt skrånet terreng.

BuenGruppen er meget godt kjent i området og kjenner tomtene godt. Vi viser deg gjerne ulike alternativer for hytter fra BuenGruppen

Gebyg og avgifter

Tilkobling strøm 39000
Tilknytting veier 22500
Fiber 9000
+ andre driftsutgifter ihht Ål kommune

Innhold

Buen Beitostølen serien har som alle våre andre modeller høy håndverksmessige kvaliteter og utforming som en blir glad for å eie og glad for å iakta. Her er det nok av plass til storfamilien eller sosiale anledninger hvor venner blir med. Trenger du mindre plass og kanskje bare 1 bad så nedjusteres prisene på dette prosjektet.

Standard

BuenGruppen er selve merkevaren av fjellhytter i Norge, og den har vært en sterk merkevare i nærmere 50 år. Her investerer du i trygge håndverksmessige kvaliteter og design. Med våre egne snekker team sikrer vi deg et godt produkt som bygges ferdig på tomten av oss som kjenner produktet på best mulig måte.

Bilder

Prisantydning

Kr. 4 150 000,-

Informasjon

Adresse:
Melrakkvegen 47 (tomt 33)
3570 Ål

Boligtype: Hytte
Eieform: Eier (Selveier)
Soverom: 4
Primærrom: 107m2

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Andre prosjekter i nærheten

Det finnes ikke noen bloginnlegg

Gjør en forespørsel på dette prosjektet (megler: )