Vi er BUEN PARTNER

Vilt & Vakkert

Simon af Sande Byggerier AS

er et norsk selskap som utvikler, produserer og selger fritidsboliger og boliger med høy standard,
lokal tilknytning og begge beina plantet godt i bakken.

SIMON SANDE er eksklusiv partner for Buen hyttene i Agder og Rogaland.

Vi er her
for å hjelpe
deg!

Simon af Sande Byggerier AS
Strandkaien 6
4005 Stavanger

Generelle henvendelser:
post@simonsande.no

Trenger du veibeskrivelse?

 

Hanne Berit Sunde

Daglig leder. Ansvar for Sirdal.

Tlf. 913 40 833

hanneberit@simonsande.no

 

Svein Tore Overå

Ansvar for Hovden og Knaben. Partner.

Tlf. 478 90 009

sveintore@simonsande.no

"Vi er veldig fornøyd med vår Storodde L hytte. Solide materialer over hele linja.Gode underleverandører med unntak av elektriker som var litt under par, men daglig leder tok tak i det med en gang.Byggeleder har effektivt løst diverse småting som har oppstått underveis, samt etter ferdigstilling, og har ellers vært eksemplarisk.Vi har nå hatt hytten i nesten to år, og kan fint anbefale andre Simon af Sande."

- Merethe og Thomas H. Homme, Hovden

"Vi har nå fått prøvd hytten både i vinteren og sommersesongen og den fungerer veldig bra. Vi er veldig godt fornøyd med tilleggspakkene som følger med Simon af Sande sine hytter og ble positivt overasket over kvaliteten på materialene som ble levert. Oppfølgingen i forkant og under byggeprosessen var veldig bra og vi satte stor pris på den fleksibiliteten de viste for å imøtekomme våre ønsker også sent i oppføringen av hytten."

- Ola & Cecilie Øye (Gravasstølen, Sirdal)

"Så var hytten overlevert og gleden med å bruke den kan begynne. Vi har ikke fått benyttet den noe særlig ennå, men det kommer nok. Jeg hadde egen tomt og en gammel hytte på feltet Gravasstøl og tok i den anledning kontakt med entreprenør for å sjekke muligheter for strøm, vann og kloakk. Jeg ble fort enig med entreprenør om at det beste nok ville være å rive gammel hytte og bygge ny. Siden Simon Sande hadde hytteprosjektet på Gravasstøl tok jeg kontakt for å sjekke hvilke hytter de kunne levere, til hvilken pris og hvor lang tid det ville ta før hytten kunne være ferdig. Jeg møtte en hyggelig selger som jeg fort fikk tillitt til. Han tok turen hjem privat for å legge fram hva vi kunne vente oss etter at vi hadde valgt oss ut Storodde S som «vår» hytte. Han viste pris på grunnpakke og kom med faste prisen på mange tillegg som kunne velges. Etter avtaleinngåelse ble det lagt inn fast dato på når hytten skulle være ferdig. Byggesøknad og prosjekt tok Simon Sande seg av. Vi hadde noen «problemer» med kommune/vegvesen, men her var de meget behjelpelige med å få saken løst. Byggeleder var alltid tilgjengelig dersom jeg hadde noen spørsmål. Han sendte oss også mail med hva som var skjedd dersom det var noe spesielt. Framdriften til snekkerne gikk utrolig fort og jeg har aldri sett en byggeplass som alltid var så ryddig. Kapp ble samlet i sekker som ble stablet på paller til bruk for oss i framtidig. Kjempe. Kvaliteten på arbeidet ser i utgangspunktet meget bra ut. Hytten ble etter at grunnarbeidet var ferdig satt opp på kun 3 mnd. Utrolig Slutt resultatet ser meget bra ut og vi er veldig fornøyd etter at vi nå har fått inn møbler og gjort den klar til bruk. Jeg får håpe at det ikke kommer opp noen «lik i lasten» etter at vi begynner å bruke hytten og snøen forsvinner. Er litt bekymret når det gjelder grasstaket som ble lagt på 2 dager før snøen la seg, men fikk en bekreftelse ved overleveringen at dersom det ikke var ok skulle dette fikses til våren. Takk for hyggelig samarbeid."

- Berit Berggraf med familie (eldre hytte ble revet, og en ny Buen hytte ble oppført på kundens tomt, i Sirdal.)

"Etter ett års bruk er vi veldig godt fornøyd med den nye hytta vår. Vi har passert 60, og valgte derfor nøkkelferdig. At valget falt på Simon Sande sin modell «Lirypa» har vi ikke angret på. Grei og oversiktelig kontrakt ble inngått i februar 2016, så byggestart i mai og innflytting i september. Det blir mange valg når en bygger moderne bolig-standard. At vi fikk lokale underleverandører, ser vi på som en klar fordel. Å kunne se og ta på varen før en bestemmer seg, er noe helt annet enn å bestille på nett. Nesten uten unntak gjelder dette for Simon Sande. Tilvalgspakken er stor og mulighetene mange. I tillegg til presentasjon er det viktig å be om konkrete råd når en er på bygge/oppstartsmøte. Vi glemte noe, men god kommunikasjon og oppfølging underveis og oppretting av små detaljer har gått «knirkefritt». Beste anbefalinger og takk til dere alle hos Simon Sande!"

- Anne Lise og Kjell Arne Slethei, Reinshommen 44, Knaben.

"Vi bygget hytte med Simon Sande på Reinshommen II (Knaben) høsten 2015 som skulle stå klar til påske 2016. Vi hadde flere tilpasninger vi ønsket å gjøre fra standard hytta vi valgte, og disse endringene ble håndtert på en utmerket måte. Hytta var klar innen fristen og ble veldig bra. Vi hadde likevel et par større og mindre problemer underveis som har blitt rettet opp og håndtert på en måte som gjør at vi kan gi gode anbefalinger til å bruke Simon Sande som deres hytteleverandør."

- Melissa og Roger Weibell

"Vi vil berømme Simon Sande for å ha oppført en tidsriktig og solid hytte på Reinshommen 1 på Knaben. Som første utbygger av «Lirypa» modellen måtte det bli noen endringer og tilpasninger underveis og Simon Sande håndterte fint våre ønsker og behov. Oppstart senhøstes med ferdigstillelse i januar innen vintersesongen var av betydning og selskapet leverte en tidsmessig fremdrift. Vi opplevde et særskilt godt samarbeid og ikke minst fleksibilitet hos byggeledelse og snekkere, – gode ferdigheter og nøyaktighet var en selvfølge. Ferdig levert fremstår bygget i sitt ytre som tidsriktig i forhold til omgivelsene, innvendig er det valgt åpne løsninger, med funksjonelle og inviterende løsninger i to plan. Utsikten mot vest er bare fantastisk, nå er hytta tatt i bruk og innfrir våre forventninger på en veldig god måte."

- Torhild Dahl Enoksen og Arne Mikal Enoksen

"Vi har nå fått litt erfaring med hytten og vi er svært godt fornøyd med bygningen. Vel utført arbeide og godt isolert i vinterkulden. Kan anbefales."

- Janet og Kolbein A Finsnes

"Bra design, kvalitet på materialer og dyktige snekkere, og ikke minst veldig bra oppfølging!"

- Bergestuen & Rosland

"Jeg føler behov for å sende dere denne mailen etter å ha sett på nært hold prosjektet til min bror Stein Ove Flåto, som dere bygger. En kan intet mindre enn bli imponert over den måten de tre estlender,ne har utført jobben . Tror aldri jeg har sett en hytte bli bygd så raskt , og i tillegg så flott gjort. Generelt vil jeg også få lov til å si at mitt inntrykk av materialer, løsninger osv er meget bra. Flere med meg som har sett hytta, er av samme oppfatning……jeg har ytterlig 15 tomter på min eiendom, og blir det aktuelt vil jeg ikke nøle med å anbefale et nytt prosjekt gjennom dere."

- Tor Helge Flåto

"Vi har hatt gleden av å samarbeide med Simon af Sande i forbindelse med byggingen av vår hytte på Risåsen i Lyngsheia, Hjelmeland Kommune. Vi er strålende fornøyd med særdelse ryddig gjennomføring og oppfølging av byggeprosess. Alt har vært i henhold til avtale og utfordringer ble løst på en forbilledlig måte. Tusen takk til Simon af Sande!"

- Frode Thorsnes

"Vi er meget godt fornøyd med hytten, og vi gleder oss til mange gode opphold i den! Hjertelig takk for arbeidet dere har gjort!"

- Jarle og Anne Marie Stormark

Vi tilbyr også ekte laft

Det er vel ikke noe vakrere oppe på fjellet – ekte, solide og lune laftede fjellhytter!

Våre ville og vakre destinasjoner er som skapt for denne hyttedrømmen, og i samarbeid med svært dyktige håndverkere, designere og arkitekter tilbyr vi flere modeller. Simon Sande Laft er tilpasset vår strategi – vill og vakker – og teknologien og byggeteknikken igjen tilpasset klima og komfort. Smarte planløsninger, rikelig med naturlig lys og praktiske innredninger. Dette kombinert med smakfullt interiør og arkitektur, fleksibilitet og tilpasning, byggetid og effektivitet, gjør at vi i Simon Sande tar mål av oss å være ledende på laft i våre destinasjoner.

Ta kontakt for forespørsel på laftehytter.

Enkelte tror at det som betyr noe er ideen, men det er ikke sant i arkitekturen.
Man kan ikke adskille ideen fra utførelsen av den. Det er umulig.

RENZO PIANO

Vår filosofi

Simon af Sande Byggerier AS er et norsk selskap som utvikler, produserer og selger fritidsboliger og boliger med høy standard, lokal tilknytning og begge beina plantet godt i bakken. Vi utvikler våre egne konsepter med respekt for lokal byggeskikk og solid arkitektur, våre kunders forventninger til originalitet og funksjonalitet, og med respekt for naturen, mennesket og miljøet. Vi besitter kunnskap til områdeutvikling, markedsføring og produksjon på en slik måte at vi raskt, effektivt og lønnsomt gjennomfører i de store linjene og de små detaljene. Vi bruker materialer som er naturlige og bærekraftige, samarbeidspartnere som respekterer og leverer slik det skal være, og våre kunder velger oss for å oppleve det forutsigbare og at vi holder oss til avtalen vi har inngått i et fellesskap.

Dette er vår filosofi, våre løfter og våre verdier. Slik er det, slik blir det, og slik gjør vi det.