/ FORHANDLER

Velkommen til Hytte for deg

Hytte for deg


Belsby Bygg AS

Adresse: Isefossveien 18, 1730 Ise

Telefon: 909 21 234

E-post: post@hyttefordeg.no

Forhandler av

Hytter

Vårt salgskontor dekker

Innlandet, Strømstad, Viken


Om Hytte for deg

Vi leverer også hytter i Turufjell. Et nytt, eventyrlig hytteområde i Flå i Hallingdal. Bare 90 minutter fra Oslo.

Som hytteinnbygger i Flå får du helårstilgang til Hallingdal, et av de mest allsidige og spennende dalførene i Norge. Kalde og snøsikre vintre, varme somre, snaufjell og skog, turstier, milevis med skiløyper, gamle setervoller og godt med fiskevann. Og alt sammen venter på deg bare 90 minutter fra Oslo, omtrent halvparten av tiden du bruker til de mer tradisjonelle hytteområdene lenger nord i dalen. Kortreiste, store naturopplevelser – det er hyttelivet på Turufjell sagt med tre ord!

Se prospekt for Turufjell

Strandnær funkishytte i vakre Kungsvik, en drøy time fra Oslo under oppføring.

Sommarskogsvägen, 45230 Västra Götaland


Ny flott funkishytte under oppføring! Kungsvik kun en drøy times kjøretur fra Oslo finner du dette fantastiske stedet hvor vi nå har en fantastisk hytte under oppføring med høye kvaliteter.
Mange forbinder vakre Kungsvik utelukkende med deilige sommerdager. Men her kan du nyte høstene med sine stormer, hummer og krabbefiske. Kungsvik er rett og slett et godt sted å bo, både som fastboende og som ferierende. Kungsvik et idyllisk lite sted, omkranset av sjø, hav, enger og skog.

Last ned plantegninger (PDF)

Last ned fasadetegninger (PDF)

Innhold hytte

1 etg. Gang med innvendig bod/garderobe. Utvendig bod ifm med inngangspartiet. Bad med tilstøtende vaskerom. Stor Stue/spisestue i tilknytning til kjøkken med utgang til terrasse. TV-stue og ett soverom.
2.etg. Stor stue med utgang til balkong. Tre soverom og ett bad. Gang med utgang til balkong to med trapp til stor takterrasse. Gjennomgående høy standard på materialer. Mulighet for påvirkning ved tidlig kontrahering.

Generelt

Glitrende hav, svaberg, sandstrender, stille skjærgård som innbyr til late dager finner du rett utenfor din dør. Her ligger Scandinavians første marine nasjonalpark. Ytre Hvaler og Kosterhavet nasjonalparker med totalt 800 kvadratkilometer vernet natur på hav og land. En fantastisk skjærgård, nærmest uberørt natur på øyer og holmer, og et hav som skjuler både unike korallrev og fiskeslag.
Kort avstand til Oslo, gode veier og et rikholdig tilbud gjør Kungsvik til en attraksjon for både fastboende og hyttefolk.

Adkomst/Tomteforhold/

Fra Oslo kjører du E6 mot Svinesund og Strömstad, etter ca. en time kommer du til Svinesund og broen. Kjør over broen og grensen til Sverige. Ta av første avkjøring fra motorveien etter broen mot Nordby Shoppingcenter, etter 5 km passerer du avkjøringen til Nordby Shoppingcenter, fortsett rett frem langs gamle E6 mot Hogdahl og Strömstad.
Etter ca. 5 km. svinger du til høyre mot Lökholmen, følg veien i ca. 6 km. og ta Kungsviksvägen til høyre.


Medarbeidere

Øystein Belsby

Øystein Belsby

Tlf: +47 900 20 701

Send e-post

Thomas Belsby

Tlf: +47 909 21 234

Send e-post